Lengte:
Prijs:
Merk / model

Met foto
Bouwjaar tussen en
Alle adverteerders
Particuliere en zakelijk
Makelaars

Boten te koop : Meer dan 5000 botentekoop van particulieren en jachtmakelaars. Diverse typen boten te koop; Of U nu een motorboot, zeilboot, sloep of een andere gebruikte boot wilt kopen, op de WatersportBank heeft U een ruime keuze. Dagelijks worden nieuwe boten te koop gezet dus is het de moeite waard om regelmatig onze botensite te bezoeken. Circa 64 jachtmakelaars hebben hier hun gebruikte boten te koop gezet. Bij de botentekoop van jachtmakelaars, staat een link bij de boot-advertentie naar hun eigen boten-site. Hiervoor is gekozen omdat iedere aanbieder van gebruikte botentekoop zijn boot-aanbod uitgebreid presenteert en U alle informatie daar ter beschikking heeft. Van alle boten die te koop staan op de Watersportbank kunt u dus makkelijk switchen tussen onze botensite en die van de jachtmakelaar. Meer info

 • BOOT VAN DE MAAND
  Tille Kotter
  Prachtige Tille Kotter. Net onderhouden compleet schip werf ingetimmerd 2 motoren Fiat 85 PK per stuk Teakhouten dekken van 2001 in perfecte staat. Zeewaardig schip.Mahonie interieur echt parket vloer. 0620-704441
  1976 12,50 Zelzate € 119.000 Particulier
 • BOOT VAN DE MAAND
  Sealine QS 290
  Te koop, Sealine QS290, boot is van 1993 verkeerd in prima staat van onderhoud. 9.00 x 3.10 x 1.00, boot heeft alle optieís,2 keer volvopenta aq 410 v6 ( 210 pk. Per stuk) warm en koud stomend water, 12 v en 220 v, 1200 watt omvormer, Nieuwe accuís marifoon, elc. Ankerlier, simson davits, een prima tent, 4 slaapplaatsen, Ligt altijd in het schiphuis.
  1993 9,00 Heeg € 28.000 Particulier
 • 1 Ander merk Grundel (Kooyman en de Vries)
  De Grundel (Kooyman en de Vries) is perfect onderhouden, 4 sl.p, heeft een kachel met ringverwarming, een Vetus dieselmotor van 10,5 pk, 45 l dieseltank, 40 l watertank, lenspomp, toilet, spiritus kooktoestel, fonteintje, 2 ankers, fok en botterfok, kluiverboom met kluiverfok. L:6,65m, B:2,6m, H:7,75m. Vraagprijs, Ä 12.500,- inclusief dekzijl (2013) en hoezen om de zijzwaarden. Tel: 06-22212000. Boot ligt in Oudega(W).
  1975 6,65 Oudega (W)
   
  € 12.500 Particulier
 • Elling E3 Ultimate
  The Elling E3 is a seaworthy and semi displacement motor yacht suitable for a longer stay on board. Equipped with full options : double glazing, central heating, electric bow- and stern thruster, generator , complete navigation etc.
  2001 13,20 Aalst
   
  € 245.000 Particulier
 • Catalina 28 mark II
  Goed onderhouden kajuitzeiljacht. Deze boot is door zijn afmetingen en eigenschappen geschikt voor tochten op de Nederlandse binnenwateren maar doet het ook goed op de Waddenzee en in kustwateren. Voor deze afmeting is er ongekend veel ruimte en comfort aan boord (o.a. 6 slaapplaatsen, fornuis, toilet), zie voor uitgebreide specificaties en foto's www.catalina28.nl
  1996 8,65 Houtribhaven Lelystad
   
  € 36.800 Particulier
 • Koopmans Cormoran
  Koopmans Cormoran 31: Klassiek scherpgelijnd stalen zeiljacht

  Wegens vertrek naar het buitenland bieden wij onze Cormoran te koop aan. Koopmans staat bekend om zijn zeewaardige stalen kwaliteitsschepen, en deze Cormoran uit 1973 is daarvan een perfect voorbeeld. Vanwege de afkomst en prachtige lijnen is ze dan ook toegelaten tot de Vereniging voor Klassieke Scherpe Jachten.

  Bouwjaar: 1973
  Ontwerpjaar: 1965
  Spantvorm: Rondspant
  Lengte Over Dek: 9.30m
  Lengte op de waterlijn: 7.35m
  Breedte: 2.70m
  Diepgang: 1.40m
  Waterverplaatsing: 5.35 ton
  Ballast: ca. 2 ton
  Mast: Aluminium, 12.00m
  Zeiloppervlak: ca. 40m2
  Motor: Volvo Penta MD2B - diesel 25pk
  Zeilgarderobe: Grootzeil, fok, zwaar-weer zeilen, genua, spinnacker

  Op het moment waren wij bezig het schip volledig te restaureren. Alles is eruit gehaald zodat ze klaar gemaakt kan worden voor de volgende 40 jaar op zee. Alle plekjes op het dek waar wat roest begon te ontstaan zijn helemaal kaal geborsteld, en aan de binnenzijde is de kajuit geheel gestraald en gescopeerd. Ze staat nu volledig in de menie, en het is tijd om binnen te isoleren en af te timmeren.

  Het schip is vaar-klaar. Op het moment staat de motor in een loods voor een schoonmaak en schilder beurt, maar op verzoek kunnen we deze terugplaatsen zodat er direct met het schip gevaren kan worden. De motor loopt prachtig; en we zijn er afgelopen jaar nog mee van Lisse naar Eindhoven gevaren.

  Groot deel van het originele interieur is nog aanwezig en kan gebruikt worden voor restauratie of maatvoering. Het teak-houtwerk voor de buitenzijde is grotendeels gerestaureerd. De originele marifoon, dieptemeter, windmeter, snelheidsmeter en gps zijn nog aanwezig bij de boot. De tuigage (mast, giek, spinnackerboom, stagen) en de RVS scepters en zeereling zijn compleet en in goede staat. Er staat een makkelijk afneembare tentconstructie op, waaronder ook goed gewerkt kan worden.Ze wordt geleverd met standaard bok (niet op de foto) en eventueel met Knijpstra bok tegen meerprijs.

  Heb je interesse om dit klassieke schip verder af te maken? Bel dan even voor een afspraak. 06-47788988
  1973 9,30 Eindhoven
   
  € 5.900 Particulier
 • Lowland Trawler
  Lowland trawler goed geisoleerd en voorzien van dubbel glas,Kabola verwarming, wasmachine, magnetron, duikuitrusting. Gejoggelde romp. Zeer geschikt voor permanente bewoning.
  1982 13,70 Zaandam
   
  € 157.500 Particulier
 • Jeanneau Rush
  Verkoopprijs is incl. ligplaats tot 01-04-2015 en verzekering tot aug-2015
  1980 9,55 Heeg
   
  € 16.500 Particulier
 • Maril 625
  Mooie sloep. Met verlengde buiskap. Tent en kussens zijn 3 jaar. Vetus 13 pk Zonnedek
  2002 6,25
   
  VERKOCHT Particulier
 • Seahawk motorsailor
  Te koop kajuitboot. Februari 2012 opnieuw in de verf gezet, zowel boven als onder water. Nw toilet, nw gasstel en wasbak met kraan. Nwe stoelen in stuurhut. December 2012 is de motor gereviseerd.
  1975 8,50 Weesp
   
  VERKOCHT Particulier
 • Westerly Konsort Duo
  Motorsailer met goede zeileigenschappen. Vanuit de kuip of het stuurhuis te bedienen. Door de kimkielen een ideaal waddenschip,maar ook geschikt voor Noord- en Oostzee. Staat 's winters in binnenstalling en wordt elk jaar gepoetst en voorzien van antifouling. Erg compleet schip met vele extra's.
  1986 8,80 Lauwersoog
   
  VERKOCHT Particulier
 • Dufour dufour 2800
  Te koop Dufour 2800 zeiljacht , ruim 5 persoon zeiljacht met 1.20 mtr kiel . Zeer stabiel en ruim zowel in kajuit als in de kuip . Stahoogte in kajuit . Boot is afgelopen jaren geheel gerenoveerd . Zeer goed onderhouden Dufour 2800 met een gloednieuwe diesel motor , 2 cilinder van Vetus ( 13 pk ). Motor lawaai is tot minimum terug gebracht en zeer stil in de kuip en binnen in kajuit . Extra luik gemaakt om motor ruimte beter bereikbaar te maken . Motor ontluchting functioneert en nieuwe zuig / blaas slangen gemonteerd . RVS Brandstof tank geheel schoongemaakt en voorzien van peilglas als extra brandstof indicatie + brandstof meter op controle paneel . Nieuwe accu ( Tractie type ) 85 ampŤre / 12 volt uitvoering . Romp verkeert in uitstekende staat en gelcoat in nagenoeg nieuw staat . Onderwater schip heeft jaren geleden een complete anti osmose behandeling gehad met een koperhoudende antifouling . Deze is 2 jaar geleden geheel opnieuw weer met koperhoudende anitfouling gedaan . Schip is elk jaar op kant gezet . Binnenwerk hout geheel opnieuw in de lak en enkele delen professioneel vervangen . Kussens in uitstekende staat . Bestek en borden en glazen origineel Dufour en in goede staat. Drink water tank geheel schoon gemaakt en voetpompen vervangen voor nieuwe exemplaren . Mast geheel gereinigd en alle lijnen vervangen of schoon gemaakt , zie er weer op en top uit . Zeilen in zeer goed staat ( grootzeil + 4 voorzeilen ) Binnen kort wordt mast weer op gezet Toplicht en stoomlicht voorzien van led verlichting. 2 jaar oude dek zeil voor zomer aanwezig Er zal nog wel enkele kleine zaken aandacht nodig hebben : Bak verlichting controleren , stuurboord werkt Wind meter / Wind hoek (mast) meter dienen te worden vervangen. Diepte meter / snelheid meter zijn gecontroleerd en werken Kooktoestel moet vervangen worden . Genua/ fok schoot Lieren dienen opnieuw te worden verchroomd (werken goed) Kompas is vervangen Nog wat kleinere zaken in de afwerking etc. Veel werk aan gedaan maar leeftijd en andere boot noodzaakt om tot verkoop over te gaan . Heel leuk zeilschip om weekeinde of langer tijd op door te brengen. Heeft 5 volwassen ruime slaap plaatsen en kussens/matrassen zijn zeer comfortabel . Ruime toilet met er tegenover ruime was tafel en eventueel douche mogelijkheid . Vraag prijs Euro 7250,-- of een goed bod Dit is een zeer scherpe prijs voor de boot en onzin biedingen worden verwijderd. (een open sloep zonder enig comfort kost al gauw 18000,-- euro ) De echte geÔnteresseerde of liefhebber doet een reŽel bod nadat hij de boot heeft gezien of wil zien ! Meer foto's op aanvraag .
  1977 8,20
   
  VERKOCHT Particulier
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende
totaal 5266 boten te koop