Lengte:
Prijs:
Merk / model

Met foto
Bouwjaar tussen en
Alle adverteerders
Particuliere en zakelijk
Makelaars

 • Flytour
  Te Koop Fly Tour Lengte 6,40 m Breedte 2,10 m Diepgang 0,90 m Materiaal romp polyester Dek hechthout Mast en giek hout Zeilen: Tuigage toptuig Grootzeil 12,0 m² Fok 4,0 m² Ontwerp: Architect G.J.M. Luyten Jaar 1960(?) De Fly Tour is een middelgrote open zeilboot met aangehangen bulbkiel en doorgestoken roer. Bouwwijze is semi-rondspant, dus met een tamelijk vlak onderwaterschip. Oorspronkelijk werden romp en dek van de boot gebouwd van hechthout (watervast verlijmd multiplex), en vanaf midden jaren 60 werd de boot ook gebouwd met een polyester romp en een dek van (naar keuze) polyester of mahonie hechthout. De boot is al ca. vijftig jaar populair bij zeilscholen en verhuurbedrijven, en wordt daar nog steeds vaak naast de Zestienkwadraat en de Valk gebruikt.
  1960 6,40 Eernewoude
   
  € 1.500 Particulier
 • Flytour
  Ruime open familiezeilboot. Geheel van polyester. Ook het dek. De meeste flytours hebben een houten dek. Dus deze is onderhoudsarm. Gaffeltuig. Mast is door 1 persoon te strijken. Ik heb een wedstrijdboot gekocht, dus de Flytour ligt me in de weg. Vandaar de zeer lage prijs. De prijs is zonder motor, met 4 pk Yamaha kost de Flytour 1000 euro.
  1980 6,00 Friesland
   
  € 650 Particulier
 • Flytour
  Ruime open familiezeilboot. Geheel van polyester. Romp en dek. De meeste flytours hebben een houten dek. Dus deze is onderhoudsarm. Gaffeltuig. Mast is door 1 persoon te strijken. Met 4 pk Yamaha buitenboordmotor. Motor ziet er als nieuw uit. Veel boot voor weinig geld. Zonder motor mag de boot weg voor 650 euro, met motor 1000 euro.
  1980 6,50 friesland/hommerts
   
  € 650 Particulier
totaal 3 boten te koop