Dehler 39 JV

Klik hier om deze advertentie bij onderstaande makelaar te bekijken.

  • Dehler
 

Algemeen

Lengte:11,80 meter
Bouwjaar:2000
LigplaatsNederland, Lelystad

Prijs

€ 99.900

Dehler Yachts

De Dehler Cruiser familie combineert sterke dynamiek, hoogste veiligheid en aangenaam comfort met een optimale indeling van de binnenruimte. Dehler Yachts is er in geslaagd de harten van zowel de sportieve recreatieve als de wedstrijdzeiler sneller te laten kloppen. Een high-performance boot voor langere zeiltochten en uitdagende wedstrijden. Het Duitse botenmerk Dehler Yachts staat voor safety, speed, absolute quality,hoge inruilwaarde en heel speciaal innovatie. Dehler is beroemd door haar zeiljachten en heeft zowel in eigen land als in het buitenland een goede naam. Dehler Club Nederland is een zeilclub voor eigenaren van alle Dehlerschepen en is met bijna 900 leden.

Dehler Cruiser modellen

Dehler 29:  De nieuwe Dehler 29 staat voor een easy-to-handle en gelijktijdig elegant zeiljacht. En voor hen die willen, kunnen er wedstrijden mee winnen.

Dehler 32:   De Dehler 32 is een door en door wedstrijdzeiljacht, ontwikkeld om vooraan in het wedstrijd circuit te varen. Daarnaast biedt het zeiljacht een maximum aan comfort voor ontspannen zeilen.

Dehler 35:  De Dehler 35 is een ware performance cruiser met de buitengewone zeileigenschappen waarvoor Dehler al sinds jaar en dag bekend om is. Ze is ontworpen om de leiding in het wedstrijdcircuit te nemen wanneer u dat wilt

Dehler 38: Begin 2013 werd de nieuwe Dehler 38 gelanceerd. Een veelbelovend ontwerp van Judel Vrolijk, gebouwd volgens de laatste ontwikkelingen. Zo heeft de Dehler 38 een brede kuip met dubbele stuurwielen.

De nieuwe Dehler 41 is sportief, innovatief en degelijk. Naar het concept zoals u van het 'vroegere' Dehler gewend bent. Een cruiser voor de sportieve zeiler die ook af en toe een wedstrijd niet uit de weg gaat. Binnen is de Dehler 41 voorzien van alle comfort.