Contest Brokerage BV

Jachtmakelaar
Contest Brokerage BV
Overleek 5
1671 GD Medemblik
0031-227543636
info@contestbrokerage.nl
http://www.contestbrokerage.nl/

Contest Brokerage, The personal approach

Contest brokerage The personal ApproachContest Brokerage heeft persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. Sinds het begin van Contest Brokerage in 1995, hebben wij† meer dan 900 kwaliteitsjachten verkocht. 40 % van onze kopers komt bij ons terug voor de koop of verkoop van een jacht.† Dit alles is te danken aan onze unieke benadering van het makelaars vak, ons totale service concept en niet op de laatste plaats, ons unieke wereldwijde netwerk van agenten.†

Contest Brokerage - onderhoud - reparatie - stalling

Contest Brokerage heeft persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan.Contest Brokerage staat voor u klaar als het gaat om het verkopen van uw jacht. Naast jachten van het merk Contest biedt Contest Brokerage ook andere kwalitatief goede jachten te koop aan. Behalve de verkoop van uw jacht kunnen wij ook onderhoud, reparatie en de stalling van uw jacht regelen. Wij beschikken over overdekte verwarmde hallen om uw boot te presenteren.

Contest Group

De Contest Group bestaat uit Contest Yachts en MYS (Medemblik Yacht Service). MYS heeft overdekte verwarmde hallen van maar liefst 5.500 m≤ en daarnaast ook 3.300 m≤ aan buitenruimte.

Contest Brokerage is gevestigd in Medemblik, aan het IJsselmeer. Sieger Postuma and Gijs Oostenrijk EMCI certified yachtbrokers and valuers.

Hiswamakelaar

Watersportbedrijven die zijn aangesloten bij HISWA Vereniging zijn betrouwbare partners. Watersporters kunnen gerust zaken met hen doen. Of het nu gaat om het kopen, repareren of huren van een boot, bij het volgen van een zeilcursus of het bemiddelen van de verkoop van uw boot. HISWA-bedrijven leveren goede producten met een marktconforme prijs en een uitstekende dienstverlening. Zakendoen met een HISWA-lid is vertrouwd zakendoen is het credo van HISWA Vereniging.

Tags: Hiswamakelaar, used boats, used yachts, yachts for sale, boats for sale, boten te koop, boote, motorboote, motor boote

.
Boten te koop in alle categorieŽn
Overzicht Alle boten te koop
Boten te koop bij Jachtmakelaars
Ex-Beroeps motorschepen te koop
Ex-Beroeps Zeilschepen te koop
Kotter-schepen te koop
Klassieke schepen te koop
Motorboten te koop
Motorsailers te koop
Kajuit-zeilboten te koop
Plat- en Rondbodem schepen te koop
Speedboten en sportboten te koop
Sloepen te koop
Rubberboten te koop
Open zeilboten te koop
Casco-boten te koop
Varende Woonboten te koop

Voor meer informatie bezoekt U de website.