De Valk Jachtmakelaar Hindeloopen

Jachtmakelaar
De Valk Jachtmakelaar Hindeloopen
Oosterstrand 1
8713 JS Hindeloopen
0514-524000
hindeloopen@devalk.nl
http://www.devalk.nl/

De Valk Jachtmakelaar Hindeloopen -

De Valk YachtbrokersBij het kantoor van De Valk jachtmakelaar Hindeloopen hebben we al tientallen jaren ervaring en daarmee kiest u voor zekerheid.  Het De Valk kantoor is gelegen aan één van de grootste jachthavens van Noord-Europa, die een uitgebreid servicepakket voor jachten bezit. Hindeloopen, gelegen aan de kust van het IJsselmeer, is een beroemde toegangspoort naar de zee; via de Kornwerderzand sluizen zijn Wadden en Noordzee bereikbaar.

.

De Valk International

De Valk Hindeloopen kantoorDe Valk International is een van de belangrijke spelers in de jachtmakelaardij met zo’n 400 tot 500 aankoop en verkoop transacties per jaar. Het zwaartepunt ligt in de Superjacht industrie, waarin wij op mondiale schaal opereren. Zij verzorgen het hele proces inclusief taxatie, transport, verzekering of bijvoorbeeld de financiering. Ze bedienen hun klanten vanuit zeven vestigingen en concentreren ons op het segment tussen 10 en 40 meter.

Foto: De Valk Hindeloopen.

De Valk International - Vertrouw op meer dan zestig jaar ervaring

De koop of verkoop van een waardevol zeiljacht of motorjacht laat u niet aan de eerste de beste over. Bij De Valk hebben we al tientallen jaren ervaring en daarmee kiest u voor zekerheid. En voor gemak, want we kunnen het hele proces voor u verzorgen, inclusief taxatie, transport, verzekering of bijvoorbeeld de financiering.
En als u wilt, verkopen we uw huidige ligplaats of zoeken we een nieuwe voor u. Als het moment komt dat u tot aankoop of verkoop besluit, kunt u dus met een gerust hart achterover leunen – De Valk gaat doelgericht en vol energie voor u aan de slag.

De Valk is aangesloten bij:

  • HISWA- De Nederlandse watersport vereniging.
  • HISWA- Qualified Yacht & Ship Broker.
  • NMBS- Onze makelaars zijn gecertificeerd en lid van de Nederlandse Bond van Makelaars in Schepen.
  • ABYA- De Engelse makelaars bond, de Association of Brokers and Yacht Agents.
  • MYBA - De charter afdeling is aangesloten bij MYBA.

De Valk Hoofdkantoor

Jachten aan de steiger van de Valk HindeloopenHet hoofdkantoor van De Valk is gesitueerd in het centrum van Nederland (Loosdrecht) en wordt prachtig omgeven door de Loosdrechtse plassen. Vanuit ons hoofdkantoor worden alle De Valk kantoren aangestuurd en kunt u tevens terecht voor zaken omtrent BTW en Financieringen &Verzekeringen.

Foto: Jachten aan de steiger van de Valk Hindeloopen

De Valk Makelaardij

Keuze te over - Bij De Valk hebben we te allen tijde tenminste vijfhonderd jachten in portefeuille. Daardoor zijn de blikken van potentiële kopers uit de hele wereld altijd op ons gevestigd. En dat is weer goed nieuws voor mensen die hun jacht willen verkopen.

Ongeëvenaarde database - Het is één van de pijlers onder onze reputatie: een database met maar liefst 50.000 namen en gegevens van jachten en hun (potentiële) eigenaren. Dit bestand, dat uiteraard zorgvuldig up-to-date wordt gehouden, maakt het mogelijk om vraag en aanbod snel en zorgvuldig bij elkaar te brengen.

De Valk Luxe charter

Je hoeft geen boot te bezitten om ervan te kunnen genieten. Bij De Valk kunt u uw wensen neerleggen voor de huur van een zeil- of motorjacht met bemanning. Voor een aantal dagen of een paar weken, waar ook ter wereld. We presenteren u het jacht waarmee u en uw gezelschap een fantastische vakantie kunnen vieren in alle comfort. Of waarin u een zakelijk gezelschap kunt ontvangen. In ieder geval bepaalt u zelf uw eigen route en heeft u de vrijheid om zelf de havens aan te doen die u interesseren. Bijvoorbeeld omdat er een Grand Prix of een filmfestival plaatsvindt...

Koop een jacht

De valk HindeloopenBij De Valk vindt u een actueel aanbod van honderden jachten. Grote kans dus, dat we uw ideale jacht al ergens hebben liggen. Zoekt u iets heel unieks, dan kunt u ons een zoekopdracht verstrekken. Na een intake gesprek waarin we uw wensen en eisen in kaart brengen, gaan we gericht op zoek. We boren dan al onze contacten aan om het aanbod in de categorie van uw voorkeur in kaart te brengen.

Verkoop een jacht

Wilt u afstand doen van uw jacht, dan is De Valk uw logische keuze. Want het verkopen van een jacht is een uiterst intensief proces waarin veel tijd en aandacht nodig is. De Valk beschikt over de mensen en de middelen, de kennis en de kunde om tot succesvolle resultaten te komen.

Uw jacht in onze haven

Onze eigen, deels overdekte, jachthavens in Nederland trekken vele honderden bezoekers per maand. Ze komen van heinde en verre en hebben alle één doel; ze zoeken een jacht.
In onze havens wordt uitstekend voor uw schip gezorgd en belangstellenden kunnen het bekijken, zij het onder begeleiding van onze eigen mensen. Over het transport van uw jacht naar één van onze havens hoeft u zich geen zorgen te maken; dat kan De Valk voor u regelen.

Taxatie

Een taxatie door De Valk geeft u alle zekerheid. U ontvangt een gedetailleerd en objectief rapport dat een realistische schatting biedt van de waarde en de prijs die het bij verkoop zou opbrengen. Daarnaast is een taxatie van belang en in de regel vereist bij de financiering van uw jacht.

Ligplaatsen

U geniet meer van uw jacht, als het op de juiste plek ligt, in de juiste haven. Een haven die voldoende faciliteiten biedt, een sfeer ademt waar u zich thuis voelt en die zonder al teveel omwegen te bereiken valt.
De Valk bemiddelt niet alleen in schepen, maar ook in ligplaatsen, met name in Franse, Spaanse en Italiaanse havens aan de Middellandse zee. En of u uw ligplaats zoekt of juist wilt verkopen; De Valk begeleidt alle procedures rond de overdracht en de financiële en juridische afwikkeling.

Finance & Insurance

Voor meer informatie over financieringen en verzekeringen verwijzen wij u naar de site van De Valk Finance and Insurance B.V.

Scheepsregistratie

Indien uw schip niet is geregistreerd kunnen wij hiervoor zorgen zonder tussenkomst van de notaris. U kunt hiervoor contact met ons opnemen. Zodra wij de benodigde informatie hebben zullen wij zorg dragen voor de verdere afhandeling. Ook reeds geregistreerde schepen kunnen door De Valk worden overgeschreven naar de

Hiswamakelaar

Watersportbedrijven die zijn aangesloten bij HISWA Vereniging zijn betrouwbare partners. Watersporters kunnen gerust zaken met hen doen. Of het nu gaat om het kopen, repareren of huren van een boot, bij het volgen van een zeilcursus of het bemiddelen van de verkoop van uw boot. HISWA-bedrijven leveren goede producten met een marktconforme prijs en een uitstekende dienstverlening. Zakendoen met een HISWA-lid is vertrouwd zakendoen is het credo van HISWA Vereniging.

Tags: jachtmakelaardij, jachtbemiddeling, jachtmakelaars, taxaties, transport, verzekering, financiering, aankoop, verkoop, verhuur, jachten, superjacht, motorjachten, luxe, zeiljachten, inkoop, inruil, charter, hiswa, makelaar

Alle vestigingen van jachtmakelaar De Valk.

De Valk jachtmakelaar Hindeloopen
De Valk jachtmakelaar Amsterdam

De Valk jachtmakelaar Loosdrecht
De Valk jachtmakelaar Monnickendam
De Valk jachtmakelaar Sneek
De Valk jachtmakelaar Zeeland

.
 
Boten te koop in alle categorieën
 
Overzicht Alle boten te koop
 Boten te koop bij Jachtmakelaars
 Ex-Beroeps motorschepen te koop
 Ex-Beroeps Zeilschepen te koop
 Kotter-schepen te koop
 Klassieke schepen te koop
 Motorboten te koop
 Motorsailers te koop
 Kajuit-zeilboten te koop
 Plat- en Rondbodem schepen te koop
 Speedboten en sportboten te koop
 Sloepen te koop
 Rubberboten te koop
 Open zeilboten te koop
 Casco-boten te koop
 Varende Woonboten te koop


Voor meer informatie bezoekt U de website.