House of Yachts BV

Jachtmakelaar
House of Yachts BV
Jachthavenweg 72
4311 NC Bruinisse
0031-111483890
info@houseofyachts.nl
http://www.houseofyachts.nl/

House of Yachts jong, fris en dynamisch team jachtmakelaars

House of yachts logoHouse of Yachts is een jonge full service jachtmakelaardij, gespecialiseerd in bemiddeling van gebruikte zeil en motorjachten met een gemiddelde lengte tussen de 30 en 65 voet. House of Yachts is uw zakelijk aanspreekpunt in de watersport. Wij organiseren de aankoop en / of verkoop van uw kostbare bezit, tevens geven wij deskundig advies over diverse verzekeringsmogelijkheden, scheepsfinancieringen, onderhoudswerkzaamheden, taxaties en deliveries.

House of Yachts lokatie

House of Yachts is gevestigd op de moderne A1-locatie in de jachthaven van Bruinisse, in het zuiden des lands. Strategisch gelegen nabij de Noordzeekust, goed bereikbaar via weg en water. Voor onze internationale gasten centraal gesitueerd tussen Brussel en Amsterdam. House of Yachts faciciliteiten
In deze gastvrije omgeving vindt u alle benodigde watersportfaciliteiten waaronder een yachtservice, een moderne, zeer uitgebreide, watersportwinkel, een winterberging, de verkoop van nieuwe schepen, een zeilschool met uitgebreide verhuurmogelijkheden, een uitstekend restaurant met groot terras.

House of Yachts het Team:

Joeri Saly oprichter House of Yachts en EMCI jachtmakelaar.

Joeri Saly oprichter House of Yachts en EMCI jachtmakelaar. House of YachtsIk ben directeur van House of Yachts en eindverantwoordelijk voor het dagelijkse reilen en zeilen.Met veel inzet en enthousiasme beweeg ik me al jaren in de watersportbranche.
Ik heb de opleiding Jachtmakelaar Pleziervaartuigen afgerond en ben daarna officieel gecertificeerd en beëdigd als jachtmakelaar en taxateur. Na ruim tien jaar ervaring binnen de watersportbranche en vele ervaringen rijker, ben ik House of Yachts begonnen. Bij House of Yachts werken we met een jong, fris en dynamisch team. Onze missie is het werken mét en voor mensen die, net als ik, de passie voor de watersport delen en dit tot een belangrijk onderdeel van hun leven hebben gemaakt. Een mooiere uitdaging kan ik me niet voorstellen.

Marco van der Sluis EMCI jachtmakelaar

Marco van der Sluis EMCI jachtmakelaar House of YachtsMarco van der Sluis is jachtmakelaar bij House of Yachts. Ik heb met succes mijn studie tot EMCI jachtmakelaar afgerond. Inmiddels werk ik ruim 7 jaar in de watersportbranche en ben ik gecertificeerd als jachtmakelaar / taxateur. Na enkele jaren werkzaam te zijn geweest als financieel adviseur, heb ik de mooie kans gekregen mijn hobby te mogen combineren met mijn commerciële werkervaring in de vorm van jachtmakelaar.

Arjan van der Raad

Arjan van der Raad House of YachtsArjan van der Raad verzorgt bij House of Yachts uw jacht zodat deze er netjes en verzorgd bij ligt. Hij regelt ook het tuigen en afleveringsklaar maken van de schepen tot en met technische werkzaamheden.

Dian de Waal

Dian de Waal House of YachtsSinds mei 2009 ben ik het eerste aanspreekpunt bij House of Yachts. Twee dagen in de week ben ik als receptioniste / telefoniste werkzaam. wellicht dat u mij aan de telefoon krijgt of voorzien wordt van een kopje koffie tijdens uw bezoek aan ons kantoor in Bruinisse.

Hiswamakelaar

House of Yachts is Hiswa Makelaar. Watersportbedrijven die zijn aangesloten bij HISWA Vereniging zijn betrouwbare partners. Watersporters kunnen gerust zaken met hen doen. Of het nu gaat om het kopen, repareren of huren van een boot, bij het volgen van een zeilcursus of het bemiddelen van de verkoop van uw boot. HISWA-bedrijven leveren goede producten met een marktconforme prijs en een uitstekende dienstverlening. Zakendoen met een HISWA-lid is vertrouwd zakendoen is het credo van HISWA Vereniging.

 

.
 
Boten te koop in alle categorieën
 
Overzicht Alle boten te koop
 Boten te koop bij Jachtmakelaars
 Ex-Beroeps motorschepen te koop
 Ex-Beroeps Zeilschepen te koop
 Kotter-schepen te koop
 Klassieke schepen te koop
 Motorboten te koop
 Motorsailers te koop
 Kajuit-zeilboten te koop
 Plat- en Rondbodem schepen te koop
 Speedboten en sportboten te koop
 Sloepen te koop
 Rubberboten te koop
 Open zeilboten te koop
 Casco-boten te koop
 Varende Woonboten te koop

 

Voor meer informatie bezoekt U de website.