De Boarnstream International Motoryachts

Jachtmakelaar
De Boarnstream International Motoryachts
Industriewei 2
9011 WH Jirnsum
+31(0)566600828
info@boarnstream.com
http://www.boarnstream.com/

De Boarnstream motorjachten;

De Boarnstream International Motoryachts De Boarnstream International Motoryachts logoBoarn to cruise ..... A way of life. Het familiebedrijf De Boarnstream is sinds 1964 gevestigd in het hart van Friesland. Naast de verkoop van de merken Boarncruiser en Marex zijn wij al meer dan 35 jaar gespecialiseerd in de jachtmakelaardij.
De bemiddelingsschepen worden net als de eigen jachten onderworpen aan een uitgebreide inspectie en worden vervolgens in opdracht van de verkopende eigenaar in uitstekende staat gebracht. Levering geschiedt af werf inclusief de technische overdracht.
In de zomer liggen de gebruikte jachten in onze speciale verkoophaven en in de winter liggen ze in de overdekte showroom.

De Boarnstream International Motoryachts

De Boarnstream jachtwerfDe Boarnstream International Motoryachts is importeur voor de Benelux van Marex polyester motorjachten uit Noorwegen en exclusief dealer van Boarncruiser custom-built stalen motorjachten. Daarnaast  zijn wij jachtmakelaar en verkopen wij jonge, goed onderhouden occasions van uitstekende kwaliteit.
Bij de Boarnstream vindt u alleen kwalitatief hoogwaardige schepen, zowel nieuw als gebruikt. Als de klant bij ons een schip koopt – en dat hoeft dus geen Marex of Boarncruiser te zijn – moet hij weten dat het vertrouwd is. Voor nu, voor straks en voor altijd.

Jachtwerf De Boarnstream

Aan het riviertje de Boarne, uitlopend op het Prinses Margrietkanaal, vinden we even buiten het dorp Jirnsum de jachtwerf De Boarnstream, bakermat van de befaamde Boarncruisers. Behalve met de nieuwbouw van deze motorjachten houdt de werf zich bezig met onderhoud, reparaties, refit en winterberging. Kwaliteitsborging en klantgerichtheid zijn de belangrijkste kenmerken van deze Friese jachtwerf (anno 1964).
De door ons gebouwde schepen worden verkocht door ons zusterbedrijf De Boarnstream International Motoryachts. Klik hier voor de verkoopsite van de Boarncruisers.

Boarnstream International Motoryachts is Hiswa makelaar

De Boarnstream TeamMet de koop of verkoop van een boot zijn vaak grote bedragen gemoeid. U wilt daarom zeker weten dat u uw transactie op betrouwbare wijze begeleid wordt. Een HISWA makelaar biedt u deze zekerheid. Boarnstream International Motoryachts is Hiswa makelaar.

Boarncruiser

Ervaar de Boarncruiser als een maatpak. Uitgerust en ingericht naar alle wensen van de opdrachtgever. Een hoogwaardig product van Nederlandse bodem. Befaamd om zijn geschiktheid voor het maken van lange reizen door Europa. Wie kiest voor een Boarncruiser, kiest voor de kwaliteit van het leven. Boarn to cruise … a way of life!
Boarncruiser Retro 42 - 72 ft; Line Boarncruiser Classic 35 - 55 ft; Line Boarncruiser ; New Line36 - 45 ft. Alle modellen zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen: Open kuip / Aft Cabin / Cabrio of Pilothouse

Verzekering / Scheepshypotheek

U kunt pas écht zorgeloos van uw schip genieten als u daarvoor een goede verzekering heeft. Daarom werkt De Boarnstream samen met Kuiper Verzekeringen. 
De Boarnstream heeft uitstekende ervaringen met Kuiper Verzekeringen. Door zijn 60-jarige er varing in het verzekeren van pleziervaartuigen is Kuiper specialist op dit vakgebied. Als geen ander kent men de risico´s die aan uw hobby verbonden zijn - ook hún hobby trouwens. Kuiper is een onafhankelijke verzekeringsmakelaar, waar uw belangen in veilige handen zijn. Daarom bevelen wij, als werf, u de speciale Boarnstream-polis van Kuiper aan.

Agenten van De Boarnstream:

Boarnstream schepen worden door een aantal agenten in de wereld vertegenwoordigd. Met behulp van een kaart kunt u gemakkelijk de agenten van Jachtwerf de Boarnstream vinden.

Astrum Vene Oy
Blupointb S.A.S.
De Boarnstream International Motoryachts
Imperial Motor Yachts Ltd.
LoughRee Marine Services Ltd
Priene Turizm Yatcilik

Boarnstream International Motoryachts importeur Marex motorjachten.

Marex motorjachten uit Noorwegen worden voor de Benelux geïmporteerd door De Boarnstream International Motoryachts. Het zijn hoogwaardige polyester schepen, in lengte variërend van 21 tot 37 ft. Ze zijn geschikt voor zowel het ruime (kust)water als voor het binnenwater. Marex motorjachten zijn er in snelle en rustig varende uitvoeringen en daarmee interessant voor alle leeftijdscategorieën

Hiswamakelaar

Watersportbedrijven die zijn aangesloten bij HISWA Vereniging zijn betrouwbare partners. Watersporters kunnen gerust zaken met hen doen. Of het nu gaat om het kopen, repareren of huren van een boot, bij het volgen van een zeilcursus of het bemiddelen van de verkoop van uw boot. HISWA-bedrijven leveren goede producten met een marktconforme prijs en een uitstekende dienstverlening. Zakendoen met een HISWA-lid is vertrouwd zakendoen is het credo van HISWA Vereniging.

 

.
 
Boten te koop in alle categorieën
 
Overzicht Alle boten te koop
 Boten te koop bij Jachtmakelaars
 Ex-Beroeps motorschepen te koop
 Ex-Beroeps Zeilschepen te koop
 Kotter-schepen te koop
 Klassieke schepen te koop
 Motorboten te koop
 Motorsailers te koop
 Kajuit-zeilboten te koop
 Plat- en Rondbodem schepen te koop
 Speedboten en sportboten te koop
 Sloepen te koop
 Rubberboten te koop
 Open zeilboten te koop
 Casco-boten te koop
 Varende Woonboten te koop


 

Voor meer informatie bezoekt U de website.