Aquanaut Yachting

Jachtmakelaar
Aquanaut Yachting
Selfhelpweg 9
8607 AB Sneek
0515-412253
m.bakker@aquanaut.nl
http://www.aquanaut.nl

Aquanaut Yachting Holland - logoMark Bakker Directeur Aquanaut Yachting HollandNaast de bouw en verkoop van nieuwe Aquanaut motorjachten houdt het bedrijf zich onder de noemer Aquanaut Yachtcharter bezig met de verhuur van boten in Friesland rond het IJsselmeer en de Randmeren. Verder worden vele gebruikte boten verkocht, maar ook is Aquanaut Yachting dealer van een aantal merken polyester motorboten.

Aquanaut Yachting is een bedrijf met veel aspecten.

Aquanaut Yachting Holland is inmiddels meer dan 50 jaar een begrip op het water. Aquanaut Yachting biedt bijna alles wat te maken heeft met motorboot varen.  Met een team van zo'n 35 mensen produceert Aquanaut Yachting Holland zelf de bekende Aquanaut motorjachten van staal. In de lengtes van 12 tot 19 meter worden via zes modellijnen bijna 35 varianten van aanvang tot oplevering onder één dak gebouwd. Aquanaut hanteert de strengste kwaliteitsnormen en is als eerste jachtwerf in Nederland ISO 9001 gecertificeerd.

De Aquanaut werf bouwt de volgende motorjachten

  • Aquanaut Privilege OK  en AK (met  open kuip of achterkajuit)
  • Aquanaut Drifter CS en OK ( ClASSIC Special of open kuip)
  • Aquanaut European Voyager
  • Aquanaut Global Voyager
  • Aquanaut Monte Cristo
  • Aquanaut Vintage
  • Aquanaut Specials

De Aquanaut werf bouwt de volgende motorjachten

Aquanaut Yachtcharter

De Aquanaut schepen worden in diverse varianten verhuurd vanuit Sneek. De gezellige stad Sneek is het middelpunt van de Friese meren, het unieke vaargebied met ongekende mogelijkheden. De werf van Aquanaut ligt op loopafstand van het centrum van Sneek. 

Bij Aquanaut Yachtcharter huurt u altijd een originele Aquanaut motorboot zoals die voor velen op maat gebouwd wordt. De schepen zijn net zo betimmerd, gestoffeerd en uitgerust als de types die verkocht worden. Doordat wij nieuwe ontwikkelingen graag op onze huurschepen testen, kunt u steeds de laatste technische snufjes aan boord van onze jachten aantreffen.

Kortom: u huurt geen 'huurboot' maar een jacht dat steeds aangepast is aan de wensen en eisen die gesteld worden door het kopend watersportpubliek.

Jachthaven 'Aquanaut'

Jachthaven 'Aquanaut'Dicht bij het gezellige centrum van Sneek biedt jachthaven 'Aquanaut' plaats aan zo'n 70 ligplaatsen voor boten met een lengte van 7,5 tot 15 meter. Deze gezellige jachthaven ligt aan de voorzijde van Aquanaut Yachting en is voorzien van diverse faciliteiten, zoals toilet- en douchegelegenheid, wasmachine en droger. In het gezellige havenkantoor ben u altijd van harte welkom en staat de koffie klaar!

Aquanaut Schiphuizen

Sinds 2007 beschikt Aquanaut Yachting over 71 schiphuizen in een prachtig complex, waarvan 23 koopboxen zijn die voorzien zijn van een garageboxSinds 2007 beschikt Aquanaut Yachting over 71 schiphuizen in een prachtig complex, waarvan 23 koopboxen zijn die voorzien zijn van een garagebox. Deze ligplaatsen hebben een afmeting van 16.70x5.40m. en 20.00x6.00m. De 48 huurboxen hebben een lengte tussen 13.60 - 15.60m. en een breedte van 4.90m. De andere 48 zijn huurboxen variërend in lengte van 13.60 tot 15.60m en een breedte van 4.90m.

Aquanaut scheepsbemiddeling

Er ligt steeds een flink aantal gebruikte schepen voor de wal bij de afdeling Aquanaut Scheepsbemiddeling. Dankzij de jarenlange expertise bent u altijd verzekerd van een betrouwbaar jacht.

Importeur

Aquanaut Yachting Holland b.v. is importeur voor Nederland van de Bella, Flipper polyester motorjachten. Voor Belgie, Nederland en Luxemburg worden de sportieve Aquador boten geïmporteerd. Deze Finse kwaliteitsproducten zijn leverbaar van visboot tot snelvarend motorjacht.

 

.
 
Boten te koop in alle categorieën
 
Overzicht Alle boten te koop
 Boten te koop bij Jachtmakelaars
 Ex-Beroeps motorschepen te koop
 Ex-Beroeps Zeilschepen te koop
 Kotter-schepen te koop
 Klassieke schepen te koop
 Motorboten te koop
 Motorsailers te koop
 Kajuit-zeilboten te koop
 Plat- en Rondbodem schepen te koop
 Speedboten en sportboten te koop
 Sloepen te koop
 Rubberboten te koop
 Open zeilboten te koop
 Casco-boten te koop
 Varende Woonboten te koop


 

Voor meer informatie bezoekt U de website.