Bach Yachting

Jachtmakelaar
Bach Yachting
Vaartweg 77
8243 PD Lelystad
0187-663388
info@bachyachting.nl
http://www.bachyachting.nl

Bach Yachting logoBach Yachting is beedigd jachtmakelaar en taxateur en lid van de Nederlandse Bond van Makelaars in Schepen (NBMS) & HISWA. U vindt ons in Medemblik, Stellendam, Barcelona Spanje en Split Kroatie. We kunnen ons buigen op jarenlange ervaring in de bemiddeling van jachten en hebben veel kennis van de nationale en internationale markt. Uw betrouwbare partner bij de verkoop of aankoop van uw jacht.

We zijn dealer voor Salona Yachts & MAT Yachts. Onder de kop Gebruikt Aanbod vindt u ons actuele aanbod van zeil & motorjachten te koop.

Dienstverlening Bach Yachting

Bach yachting Kantoor Medemblik - foto WatersportbankNaast bemiddeling in tweedehands jachten en verkoop van nieuwe zeiljachten biedt Bach Yachting de volgende diensten aan:

Zoekopdracht voor uw ideale schip

U kunt bij Bach Yachting kostenloos een zoekopdracht plaatsen. Wij gaan dan voor u op zoek naar uw ideale schip. Indien u uw contactgegevens achterlaat via ons contactformulier kunnen we u tevens op de hoogte houden van ons laatste schepenaanbod. Voor u dť manier om uw droomschip te vinden.

Taxaties

Bach Yachting is als beŽdigd jachtmakelaar en taxateur bevoegd waardebepalingen uit te voeren ten behoeve van verzekering of financiering van een jacht. De staat van onderhoud, leeftijd en kwaliteit (gebruikte materialen, reputatie van de werf), achtergrond / historie van het schip en de vraag/ aanbod- situatie in de markt zijn slechts een greep uit de factoren die de waarde van een jacht bepalen.

Scheepsregistratie

Scheepsregistratie biedt zekerheid. U kunt met een geregistreerd schip te allen tijde het eigendom van het schip aantonen. Ook voor een scheepshypotheek is registratie in ťťn van de kadasters een vereiste. Bach Yachting is u graag van dienst met de voorbereiding van de documenten voor de teboekstelling en kan u adviseren over de verschillende registratievormen.

Deliveries

Voor het overzeilen van zeil-of motorjachten beschikken wij over een bestand van ervaren en gekwalificeerde delivery-schippers die uw schip kunnen overvaren van of naar de gewenste bestemming. Ook is het mogelijk om via Bach Yaching het transport van uw jacht over de weg of op een transportschip te organiseren.

Bouwbegeleiding

Door onze jarenlange ervaring hebben wij goede contacten met zeer uiteenlopende jachtwerven en service-bedrijven. Wanneer u van plan bent een specifiek schip te laten bouwen kunnen wij samen met u de meest geschikte werf bepalen en het bouwtraject begeleiden.

Charter

Bach Yachting organiseert actieve zeilcharters op wedstrijdjachten en verhuurt regattajachten voor zeilteams in binnen-en buitenland. Voor zowel ervaren als onervaren zeilers een unieke belevenis! Actief meezeilen en aan de lieren draaien of ontspannen op het achterdek en genieten van een dag op het water. Bach Yachting heeft zeiljachten ter beschikking in Nederland, Spanje, Kroatie en de Caribbean.

De charterschepen van Bach Yachting lenen zich uitstekend voor sportief zeilen met een maximale bemanning van 11 personen. Er is altijd een ervaren schipper aan boord, dus zeilervaring is geen vereiste.

Nieuwbouw

Salona Yachts: Sinds eind 2003 is Bach Yachting dealer voor Salona Yachts. Deze in KroatiŽ gebouwde hoge kwaliteits cruiser/racers, getekend door J&J, kenmerken zich door goede zeileigenschappen gecombineerd met een comfortabel interieur.

Salona Yacht 33

Summit Yachts: De Summit 40 en 35 zijn spectaculaire IRC cruiser-racers gebouwd door Summit Yachts. De werf doelt met deze ontwerpen op een van de meest populaire segmenten van de performance yachting markt onder een van de meeste succesvolle rating rules ooit. Het gestroomlijnde ontwerp van de Summit 40 combineert race-winning performance van andere custom designs van de werf (King Composites), zoals de Tiamat & Mariners Cove (UK IRC Champions in 2006), met een interieur geschikt voor zowel racing als comfortabel familie-zeilen.

md35: De md35 is een daysailer ontworpen door Mark Mills. Het ontwerp combineert een klassieke stijl en elegantie met een simpele layout voor zeilen, transport en onderhoud

Archambault Yachts: De range van Archambault Yachts bestaat uit de A35 en de A40RC en is sinds kort uitgebreid met de A31. De ontwerpen kenmerken zich als typische IRC Cruiser-racers door hun 9/10 rigging met non overlap genua configuratie en een loden vinkiel met ruim 40% ballastaandeel.

M.A.T. Yachts: De range van M.A.T. Yachts bestaat uit de M.A.T. 1010 en de M.A.T. 12. De 1010 is het jongste model van M.A.T. Yachts ontworpen door Mark Mills. Ze is ontstaan uit de eerder geproduceerde M.A.T. 10. De M.A.T. 1010 kan worden samengevat als een combinatie van een optimale IRC cruiser-racer, met comfortabel interieur, een ergonomisch dekplan en elegante lijnen.

Kantoren Bach Yachting

Bach Yachting Holland.

Ons professionele team staat u graag te woord voor meer informatie over ons aanbod, taxaties, bemiddeling & charter. De jachtmakelaars zijn gecertificeerd en beedigd en lid van de Bond van Makelaars in Schepen.

Bach Yachting KroatiŽ

Bach Yachting KroatiŽ - kantoorOm onze klanten in Zuid Europa ten dienst te zijn en een brug te creeren naar de Noord Europese markt heeft Bach Yachting een kantoor geopend in Kroatie. KroatiŽ is een van de beste zeillocaties van de Med. Goede wind, prachtige ankerplekken, natuur en mooie eilanden. Bruisende steden als Split en Hvar maken dat KroatiŽ het Saint Tropez van het oosten wordt genoemd. Ook worden er veel nationale en internationale regatta's gevaren in diverse klasses.

Ons kantoor is gevestigd aan de boulevard in Split (de Riva) en kijkt uit over de ACI Marina, in het midden van Dalmatie, vlakbij de steden äibenik & Zadar en Split Airport. Het is een zeer geschikte jachthaven voor grotere jachten en superyachts er is een travellift voor jachten tot 75 ton.

Zeiljacht in KroatiŽ? Als uw jacht in KroatiŽ ligt en u wenst haar te verkopen via Bach Yachting stuur dan een e-mail met uw aanvraag en dan komen we zo spoedig mogelijk bij u terug.

Jacht kopen in Kroatie? Wij kunnen uw aankoop van A tot Z begeleiden. Van registratie tot aflevering in Nederland.

Ligplaats in KroatiŽ? Zoekt u een ligplaats in KroatiŽ? Wij kunnen u daarbij helpen en van advies zijn.

Ligplaats KroatiŽ

Bach Yachting is al vele jaren actief is in KroatiŽ en heeft veel lokale contacten kunnen opbouwen. Door ons kantoor in KroatiŽ blijven wij dagelijks op de hoogte van het aanbod en zijn we in direct contact met eigenaren en klanten. Bij interesse voor een schip kunnen we u adviseren aangaande tickets en transport van het vliegveld. Wij zullen u het betreffende jacht laten zien en kunnen u helpen bij de inspectie van het jacht en kunnen eventueel een ligplaats voor u verzorgen. Kortom: we verlenen de diensten die u van een beedigd en gecertficeerd jachtmakelaar mag verwachten.

Transport

Indien gewenst kunnen we voor u jachttransport van/naar KroatiŽ regelen. Vaak is het voordeliger het transport vanuit SloveniŽ te laten plaats vinden en door te varen naar KroatiŽ.

Charter

U kunt via ons kantoor in Medemblik ook schepen huren in KroatiŽ. Wij werken uitsluitend met de meest gerenomeerde verhuurders die varen met perfect uitgeruste en onderhouden jachten. Indien gewenst leveren wij bij de aankoop van een zeiljacht (nieuw of gebruikt) welke u daar wil laten liggen, een charter/lease contract.

Kantoren Bach Yachting

Bach Yachting Medemblik
Vooroever 5
1671 SG Medemblik
tel: +31 (0) 227-570035
medemblik@bachyachting.nl

Bach Yachting Stellendam
Deltahaven 79
3251 LC Stellendam
tel. +31 (0)187-663388
stellendam@bachyachting.nl

Bach Yachting Stellendam

Bach Yachting Croatia
Branimirova obala 10
21000 Split ĖCroatia
tel.: +385(0)21398280
mob: +385(0)913211492
croatia@bachyachting.net

Voor meer informatie bezoekt U de website.