Biesbosch Yachting

Jachtmakelaar
Biesbosch Yachting
Stationsweg 16
4924 BD Drimmelen
0653241454
info@biesboschyachting.nl
http://www.biesboschyachting.nl/

Biesbosch Yachting is een nieuw jachtverkoop bemiddelingsbedrijf in Drimmelen.

Alle boten die wij in bemiddeling nemen blijven gewoon op hun eigen ligplaats liggen, Zo kan de eigenaar optimaal van zijn boot gebruik blijven maken. en indien gewenst kan de boot in Drimmelen op de wal geplaatst worden.

De boten die door ons worden aangeboden zijn zeer grondig inspecteert. Zijn ze niet goed onderhouden, dan nemen we de boot niet in bemiddeling. We bieden onze klanten alleen boten aan waar wij volledig achter staan. Bij enige twijfel over de staat waarin de boot verkeert, of is er sprake van grove gebreken halen we een expert erbij.

 Botenlift Biesbosch yachtingWat kunnen wij

• Botenlift tot 60 ton.
• Stallingsmogelijkheden zowel binnen als buiten.
• Faciliteiten voor onderhoud.

Watersportshop “Met Verve”

Watersportshop “Met Verve” koerst op een gezellige, maritieme sfeer en een verrassend assortiment watersportartikelen. U bent welkom in deze ontmoetingsplaats voor de watersporter. Hier vindt U informatie over instrumenten, kleding, onderhoud aan uw boot, cadeau-artikelen, allerlei accessoires en over het stofferen van uw jacht.

Vraag gerust advies of kies de BOVY-stamtafel als ankerplaats en geniet van een aangenaam nautisch kwartiertje. Tijdens de wintermaanden organiseert Watershop Met Verve winter thema-avonden; gezellige informatieve bijeenkomsten met onderwerpen als zeilen trimmen, avondje knopen, navigeren en kokkerellen aan boord.Watersportshop Met Verve

Faciliteiten op Jachthaven Biesbosch

Jachthaven Biesbosch beschikt over 1400 ruime ligplaatsen, waarvan een deel wordt beheerd door de twee watersportverenigingen die Drimmelen rijk is, elk met een eigen karakter. Voor een ligplaats bij de WVS's dient u lid te zijn van de verenigingen.

Jachthaven Biesbosch

Jachthaven Biesbosch biedt een gevarieerd aanbod in horecagelegenheden. Er zijn 4 restaurants direct aan het water: ''De Branding', ''de Zuiderklip'',"'t Voske" en " het Panorama"; meerdere gezellige café's en niet te vergeten de Beachclub ''Puur aan de Amer" bij het zwemstrand.

De voorzieningen omvatten modern sanitair, een wasserette; uitgebreide parkeergelegenheid en een tankstation met 10,000 liter diesel en benzine.
Voor een aantal andere services werken wij samen met ondernemers in en om de haven.

U vindt er scheeps- en motorenreparatie, verkoop van watersportartikelen, zeil- en motorjachten, en buitenboordmotoren, maar ook een zeilmakerij, jachtmakelaar, zeilschool, rondvaartbedrijf en bootverhuurbedrijf.
Aanwezig zijn ook een speeltuin, midgetgolfbaan 't Drimmeltje en entertainmenthal Qasino.

Marcel van den Heuvel - Directeur

Voor meer informatie bezoekt U de website.