Raat Yachts - Andijk Yachting

Jachtmakelaar
Raat Yachts - Andijk Yachting
Nieuwe Haven 4
1619 JW Andijk
0228-593636
info@andijkyachting.nl
http://www.andijkyachting.nl

Raat Yachts  Andijk Yachting Scheeps en jachtmakelaardij en dealer.

Raat Yachts  Andijk yachting Scheeps en jachtmakelaardij en dealer.Kantoor Raat Andijk yachtingRaat Yachts-Andijk yachting het adres voor de aan-en verkoop van gebruikte zeiljachten. Gevestigd in Watersportcentrum Andijk aan het IJsselmeer.Wij zijn distributeur van de Cornish Crabber

Raat Yachts en Andijk Yachting.

Om de service, verkoopmogelijkheden en het leveringsprogramma uit te breiden is in 2007 Andijk Yachting met Raat Yachts geassocieerd. Andijk Yachting gaat dus nu verder als  RAAT YACHTS / ANDIJK YACHTING. Wij beschikken hiermee nu over een kantoor aan de jachthaven van Andijk. Door bundeling van onze krachten kunnen wij u nog beter van dienst zijn.

Scheeps en jachtmakelaardij

Raat Yachts - Andijk Yachting  biedt als scheeps- en jachtmakelaardij een hoogwaardige dienstverlening en onafhankelijke bemiddeling. Zowel voor aankoop als verkoop van schepen zijn wij uw betrouwbare partner.

Vestigingen in Andijk en Monnickendam

Andijk yachting jachthavenAfspraken kunnen zowel in Monnickendam als in Andijk gemaakt worden. Wilt u liever dat wij naar u toe komen? Dat doen wij graag. Onze dienstverlening kenmerkt zich door flexibiliteit, integriteit, discretie en een servicegerichte aanpak.  Wilt u een onafhankelijk advies en een betrokken gesprekspartner ? Belt u ons dan voor een vrijblijvende afspraak. U bent van harte welkom bij Raat Yachts in Monnickendam en bij Andijk Yachting in Andijk!

Charter

Voor een rustige of juist actieve zeilervaring op de Nederlandse wateren bent u bij Raat Yachts- Andijk Yachting op het juiste adres. Barbecuen bij ondergaande zon, droogvallen op het wad, bezoek aan pittoreske havens. Veel is mogelijk en bespreekbaar. Door ons onafhankelijk netwerk met diverse charterschepen zoals botters, tjalken, klippers en schoeners is voor iedere wens een optimale oplossing bedenkbaar.

Andijk yachting haven


Tags: Scheeps en jachtmakelaardij, Charter, Verzekering; Financiering; Teboekstelling; Jachthypotheek; Cornish Crabber

Voor meer informatie bezoekt U de website.