De Sloepenmarkt

Jachtmakelaar
De Sloepenmarkt
Singel 12
9001 XP Grou
0566–688816
info@sloepenmarkt.nl
http://www.sloepenmarkt.nl/

Sloepenmarkt.nl specialist in verkoop van jong gebruikte sloepen

De Sloepenmarkt logoSloepenmarkt.nl is de specialist op het gebied van jong gebruikte sloepen en cruisers met altijd een aanbod van meer dan 70  jong gebruikte boten. Door onze ruime ervaring in dit specifieke segment  zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van ontspannen vaarplezier in een sloep of cruiser. Eigenlijk koopt u bij Sloepenmarkt.nl een gebruikte sloep als nieuw!

Advies, Full service en winterstalling

De Sloepenmarkt op Boot HollandU kunt bij Sloepenmarkt.nl terecht voor de koop of verkoop van een gebruikte sloep of cruiser. Ook kunnen wij u van dienst zijn met deskundig en betaalbaar onderhoud aan uw sloep of cruiser, alsmede met onze Full service winterstalling.
U krijgt bij Sloepenmarkt.nl een deskundig en onafhankelijk advies. Dit wordt bevestigd door vele klanten die wij in de afgelopen jaren begeleid hebben bij de aanschaf van een sloep of cruiser. Sloepenmarkt streeft er naar om u niet alleen een sloep of cruiser te verkopen, maar u ook in de verdere toekomst op een plezierige professionele manier van dienst te mogen zijn bij het onderhoud en de stalling van uw sloep of cruiser.

Sloepenmarkt in Grou

In september 2011 is Sloepenmarkt verhuist naar een nieuwe locatie naar de Singel 12 (vlak achter het Aquaverium) in watersportdorp Grou. Met een showroom van ruim 1.200 m2 kunnen we u een nog ruimere collectie van jong gebruikte sloepen en cruisers aanbieden.
De twee in 2005 gebouwde bedrijfshallen, hebben een totale oppervlakte van 2.600 m2 inclusief 26 ligplaatsen met lange steigers, elektriciteit en water.

Winterberging- hal en werkplaats

Naast de stalling van uw boot zijn wij u ook graag van dienst bij onderhoud aan uw sloep of cruiser. Zowel het technisch onderhoud als ook het aanbrengen van bijvoorbeeld antifouling of het lakken van uw sloep kunnen wij verzorgen. Zo komt uw boot ongeschonden de winter door.De ligging is zeer centraal en aan open vaarwater gelegen. De locatie omvat een grote, vorstvrije winterberging- hal en werkplaats (1.400 m2) en een glasrijke showroom met kantoren (1.200 m2). Men kan daar 250 sloepen en cruisers (tussen 6 en 10,5 meter) opslaan voor verkoop, winterberging en onderhoud.

.
 
Boten te koop in alle categorieën
 
Overzicht Alle boten te koop
 Boten te koop bij Jachtmakelaars
 Ex-Beroeps motorschepen te koop
 Ex-Beroeps Zeilschepen te koop
 Kotter-schepen te koop
 Klassieke schepen te koop
 Motorboten te koop
 Motorsailers te koop
 Kajuit-zeilboten te koop
 Plat- en Rondbodem schepen te koop
 Speedboten en sportboten te koop
 Sloepen te koop
 Rubberboten te koop
 Open zeilboten te koop
 Casco-boten te koop
 Varende Woonboten te koop

 

Voor meer informatie bezoekt U de website.