Doeve Makelaars en Taxateurs

Jachtmakelaar
Doeve Makelaars en Taxateurs
Westhavenkade 87 C
3133 AV Vlaardingen
010–2489830
info@doevemakelaar.nl
http://www.doevemakelaar.nl/

DOEVE MAKELAARS EN TAXATEUR JACHTEN EN SCHEPEN ANNO 1972

Doeve makelaars en TaxateursDoeve Makelaars en Taxateur werkt nationaal en internationaal, o.a. door plaatsing van ons complete aanbod van schepen op diverse nationale en internationale websites, het regelmatig plaatsen van advertenties in een aantal nationale en internationale watersportbladen en uitwisseling van te koop zijnde schepen met een heel aantal buitenlandse collega makelaars.

Bij Doeve Makelaars vindt je geen verkoophaven. Alle schepen worden vanaf de eigen ligplaats verkocht.

Doeve Makelaars en Taxateurs is specialist op het terrein van:

  • Bemiddeling bij aankoop en verkoop van motor- en zeiljachten en met name voor (voormalige) beroepsvaartschepen al of niet al heringericht voor bijvoorbeeld wonen en/of varen, liggend in binnen- en buitenland.
  • Taxaties, ook internationaal (voor banken, boedelscheidingen, erfenissen, belastingen, enz.).
  • Kadaster (B-Schepen Register), in- en overschrijven alsmede doorhalen van schepen in dit Register. Op speciaal verzoek ook onderzoek in buitenlandse registers.
  • Verzekeringen voor schepen, jachten en boten, vaak ook varend/liggend in het buitenland.

Watersportconsulenten:

  • Algemene watersportadviezen
  • Aankoopadviezen (neem uw eigen makelaar mee)
  • Begeleiding bij het regelen van schades.

U kunt ons altijd benaderen met vragen over een van deze of andere items, zowel telefonisch als per email. Informatie bij Doeve Makelaars en Taxateurs is altijd gratis, wij informeren u graag.

Vakmanschap

De firma is in 1972 opgericht door Sander Doeve onder de naam "Scheepskoopers Jachtmakelaardij", begonnen in Vlaardingen. In 1977 in Lelystad een jachtwerf met verkoophaven aangekocht en van daaruit gewerkt tot aan de verkoop van de locatie in 1991. In 1988 een 2e vestiging gestart met verkoophaven in Hellevoetsluis en deze vestiging is verkocht in 1996. Direct herstart in Vlaardingen met een kantoor zonder verkooplocatie onder de naam Sander Doeve Jachtmakelaardij. Deze naam is in 2009 veranderd in Doeve Makelaars en Taxateurs Jachten en Schepen. In 2001 is Jitse Doeve ingetreden in de firma en heeft voordien een aantal jaren gevaren, Kustvaart en Rijn- en Binnenvaart.

De firmanten zijn:

  • Sander Doeve, beëdigd (Arrondissementsrechtbank) en EMCI gecertificeerd Makelaar en Taxateur jachten en schepen en Register Taxateur pleziervaartuigen.
  • Jitse Doeve, EMCI gecertificeerd Makelaar en Taxateur jachten en schepen en Register Taxateur VRT pleziervaartuigen & (Zeil)charterschepen / voormalige beroepsvaart. Tevens is hij volledig gecertificeerd kapitein voor de Rijn- en Binnenvaart.

EMCI certificering:

Een EMCI gecertificeerd Makelaar en Taxateur staat voor vakmanschap en betrouwbaarheid. Hij/zij is voor certificering uitgebreid getoetst op parate kennis, inzicht in de gehele materie en onderzocht op onkreukbaarheid (zakelijk verleden) en moet ieder jaar bewijzen aangaande permanente bijscholing aanleveren. Tevens is hij/zij vrijwillig deelnemer in het EMCI klacht- en tuchtrecht, waardoor bij fout handelen de certificering ontnomen kan worden. EMCI staat voor European Maritime Certification Institute http://www.emci.nl/, een " Lloyds Register" erkend onafhankelijk certificeringinstituut.

Betrouwbaarheid

Doeve Makelaars en Taxateurs is HISWA QUALIFIED Yacht- & Ship Broker en werkt volgens de Hiswa bemiddelingsvoorwaarden welke zijn opgesteld in goed overleg met de ANWB Consumentenbelangen, de Consumentenbond en Consumentencontact en welke zijn geaccepteerd door de SER (Sociaal Economische Raad) afdeling Consumenten-belangen. Vanuit het Hiswa lidmaatschap is het voor klanten mogelijk om in geval van geschillen met de Hiswa makelaar gebruik te maken van de Geschillencommissie Watersport in Den Haag.

Voor het ontvangen van gelden van derden en deze tijdelijk beheren heeft Doeve Makelaars en Taxateurs de beschikking over een Stichting Beheer Derden Gelden, welke juridisch geheel los staat van de makelaars firma, derhalve veilig voor kopers en verkopers!

Doeve Makelaars en Taxateurs is als bedrijf lid van de Hiswa vereniging http://www.hiswa.nl/ en http://www.hiswamakelaar.nl/ en de partners zijn op persoonlijke titel lid van de Nederlandse Bond van Makelaars in Schepen http://www.nbms.nl/.

Tags: taxaties, kadaster, verzekeringen, Hiswamakelaar, bemiddeling, jachtmakelaar, yachtbroker

.
 
Boten te koop in alle categorieën
 
Overzicht Alle boten te koop
 Boten te koop bij Jachtmakelaars
 Ex-Beroeps motorschepen te koop
 Ex-Beroeps Zeilschepen te koop
 Kotter-schepen te koop
 Klassieke schepen te koop
 Motorboten te koop
 Motorsailers te koop
 Kajuit-zeilboten te koop
 Plat- en Rondbodem schepen te koop
 Speedboten en sportboten te koop
 Sloepen te koop
 Rubberboten te koop
 Open zeilboten te koop
 Casco-boten te koop
 Varende Woonboten te koop

 

Voor meer informatie bezoekt U de website.