Weta Klasse Nederland bij Nationale Sport Week


Datum: 13-04-2011 - Bron: Weta klasse

Van 16 tot en met 23 april vindt de achtste Nationale Sport Week plaats. Sportverenigingen, scholen, gemeenten en andere aanbieders van sport en bewegen organiseren in het hele land sportieve activiteiten. Zo kan iedereen ontdekken hoe leuk, gezond en vooral gezellig het is om te sporten. Ook de Weta Klasse Nederland doet op 16 april mee aan de Nationale Sport Week met een Weta Meeting.

Nationale Sport Week 2011

Weta

Op zaterdag 16 april vindt de aftrap van de Nationale Sport Week 2011 plaats in Schiedam. Een spectaculaire openingsdag vol sport en entertainment. Maar niet alleen Schiedam zet zich tijdens de Nationale Sport Week actief in om iedereen kennis te laten maken met het plezier dat sport kan geven. Ook de sportclubs, sportverenigingen, bedrijven, scholen en iedereen die maar wil laten zien hoe leuk sporten is, zet haar deuren open, geeft sportclinics, demonstaties en organiseert toernooien. En dat doen zij gedurende de gehele Nationale Sport Week!

Weta Meeting

Vorig jaar werden er tijdens de Nationale Sport Week landelijk ruim 4.400 sportactiviteiten georganiseerd met maar liefst 550.000 deelnemers. Dat de organisatie van sportactiviteiten ook dit jaar weer volop aan de gang is, bewijst de inmiddels alweer lange lijst van aangemelde sportieve activiteiten die te vinden zijn op www.nationalesportweek.nl. En daar komen er dagelijks meer bij!

Zoekt u een sportactiviteit bij u in de buurt? Kom dan op 16 april naar Jachthaven ‘de Kreupel’ in Andijk en doe mee met of kom kijken naar de Weta Meeting.

Doe mee!

Mee zeilen op Weta trimarans tijdens korte Match races dicht langs de kant. Beleef zelf de sensatie van wedstrijd zeilen. Het water schiet onder je door en toch veilig en volledig onder controle. Om mee te mogen zeilen is ervaring welkom maar zeker niet vereist. Het maakt niet uit of je jong, oud, met of zonder beperking bent, iedereen kan met de Weta zeilen. Alle informatie, zoals tijden, kleding enz., vind je op onze website.

De jachthaven is minder geschikt voor mensen in een rolstoel. Heb je een beperking en wil je meedoen? Neem dan contact met ons op. Dan bekijken we samen wat mogelijk is. Ervaar zelf hoe leuk het is om (samen) te sporten!

Wilt u meer informatie? www.wetaklasse.nl

Sportief bezig zijn

De Nationale Sport Week brengt jaarlijks steeds meer mensen op een plezierige manier aan het sporten. De Nationale Sport Week krijgt onder meer steun van BN’ers die als ambassadeur optreden, zoals Marco Borsato, Frits Wester, Jochem van Gelder, Ralf Mackenbach, Peggy Vrijens en Ellen Hoog.

Laatst toegevoegd