Boot Düsseldorf: Bezoekersinformatie: reis & verblijf


Datum: 02-12-2015 - Bron: Boot Düsseldorf

Plattegrond Boot Düsse;dorf 2016

Messe Düsseldorf GmbH wordt in 107 landen door 66 vertegenwoordigingen gerepresenteerd. Deze vertegenwoordigingen informeren bezoekers en exposanten over de internationale (vak-)beurzen en congressen die Messe Düsseldorf GmbH in Düsseldorf en wereldwijd organiseert. Fairwise bv informeert en begeleidt de Nederlandse markt.

Internationale watersportbeurs boot Düsseldorf. Onder het motto ‘360° watersport beleven’

Op het moderne beursterrein in Düsseldorf, direct gelegen aan de Rijn, worden meer dan dertig vakbeurzen, tentoonstellingen en congressen gerealiseerd waarvan twintig nr. 1-evenementen voor de desbetreffende branche.
Een van de hoogtepunten in het beursprogramma is de internationale watersportbeurs boot Düsseldorf. Onder het motto ‘360° watersport beleven’ geniet dit evenement voor de watersportbranche met een volledig aanbod en de combinatie van informatie en entertainment, internationale faam.

Goede snelwegverbinding

Dankzij een goede snelwegverbinding is Messe Düsseldorf snel en gemakkelijk bereikbaar. Ook het openbaar vervoer brengt bezoekers tot aan de hoofdingang. Met de hogesnelheidstrein ICE reist u vanuit Amsterdam via Utrecht en Arnhem in 2,5 uur naar Düsseldorf. Meer informatie vindt u op www.nsinternational.nl. Vanaf Düsseldorf Hbf brengt U-Bahn 78 u direct naar Ingang Noord van het beursterrein (laatste halte). Een andere mogelijkheid is om per bus naar het beursterrein te reizen. Buskaartjes zijn te reserveren via Düsseldorf Marketing & Tourismus GmbH. Tel.: +49 (0) 211 / 17 202-8 39 / www.hotels-dus.de/boot.
Ook voor overnachtingen in Düsseldorf kunt u bij Düsseldorf Marketing & Tourismus GmbH terecht.

eTickets voor boot Düsseldorf 2016 zijn online verkrijgbaar op www.boot.de en geven tevens recht op gratis vervoer naar en van de beurs met de openbaar vervoersmiddelen in de regio Rhein-Ruhr (VRR-2e klas, treinen zonder toeslag).

Laatst toegevoegd