Win een superdrone met actievideo's van watersportactiviteiten Boot D


Datum: 02-12-2015 - Bron: Boot Düsseldorf

Gevraagd: actievideo's van watersportactiviteiten! boot Düsseldorf creëert Video Award. De winnaars krijgen een revolutionaire superdrone. Vol actie en spanning of gewoon romantisch en mooi zullen ze moeten zijn -de videoclips die watersporters kunnen insturen voor de nieuwe Video Award van boot Düsseldorf.

Watersporters kunnen meedoen met films die hen in actie laten zien in of op het water. Deze kunnen ze tot 15 december uploaden op de speciale website die voor deze wedstrijd is ontwikkeld: http://www.award.boot.de/. Hier is ook de gedetailleerde informatie te vinden over de deelname aan de Award evenals aanwijzingen voor het uploaden van de films. boot-directeur Goetz-Ulf Jungmichel zegt hierover: “We zijn echt uit op authentieke opnamen van enthousiaste watersporters, die laten zien dat onze sport gewoonweg mooi en vooral ook de moeite waard is om aan deel te nemen.”
Met de video's moet conform het motto van boot Düsseldorf – 360° watersport beleven – het hele palet van watersportactiviteiten worden uitgebeeld.

De Video Awards worden in de volgende categorieën toegekend: zeilen, motorboten (inclusief jetski's en rubberboten), super yachts, duiken, roeien en kanoën, hengelen, windsurfen, kitesurfen, wakeboarden, suppen (stand up paddling) maar ook gezinsvakanties op of onder water. Voor de winnaar  heeft de organisatie van boot Düsseldorf een heel bijzondere prijs: een
splash-drone van de firma Multikopter. Deze quadkopter is niet alleen regen- en spatwaterdicht maar zelfs volledig waterdicht waardoor hij direct uit het water kan opstijgen. Daarmee zijn de revolutionaire splash-drones een must voor de enthousiaste watersporter. Deze krijgt immers de mogelijkheid om ieder detail van zijn sport op film vast te leggen. Op boot Düsseldorf, van 23 tot en met 31 januari 2016, zullen de superdrones op de Water Pixel World te zien zijn. De winnaars van tweede tot en met vijfde plaats in alle categorieën zullen ook aantrekkelijke, watersport-gerelateerde prijzen ontvangen. Tijdens boot Düsseldorf zullen de prijswinnaars op zondag 24 januari 2016 feestelijk  worden geëerd en hun  prijs krijgen uitgereikt. Voor de meest bijzondere en spannendste clips is er nóg een aantrekkelijk perspectief: deze worden onderdeel van de publiciteitscampagne waarmee boot Düsseldorf 2017 van start gaat. De meest sprekende afbeeldingen worden het bepalende beeld op de affiches en in de advertenties waarmee de beurs in de aanloop naar 's werelds grootste watersporttentoonstelling in en om Düsseldorf, maar ook wereldwijd, de wervingscampagne zal voeren. Middels de opdruk van de QRcode kunnen watersportliefhebbers direct de winnende video's aanklikken en de fascinatie van het watersporten beleven.

Over boot Düsseldorf

boot Düsseldorf is – als grootste watersportbeurs ter wereld – ieder jaar in januari hét onbetwiste trefpunt voor de hele branche. Zo'n 1700 exposanten uit meer dan 60 landen zullen hier van 23 tot en met 31 januari 2016 wederom hun interessante noviteiten, aantrekkelijke doorontwikkelingen en nautische en maritieme uitrustingen presenteren. Daarmee is de complete wereldmarkt vertegenwoordigd en is deze klaar om gedurende de negen beursdagen iedereen te ontvangen voor een spannende reis door de totale watersportwereld zoals die in de 17 beurshallen – dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur – wordt gepresenteerd. Toegangskaarten zijn online vanaf medio november via http://www.boot.de/ verkrijgbaar en kunnen thuis eenvoudig worden uitgeprint. De toegangsbewijzen geven ook recht op gratis vervoer op de bezoekdag naar en van de beurs met het openbaar vervoer in de regio van de VRR-Verkehrsverbund Rhein-Ruhr (2e klas, treinen zonder toeslag, prijsklasse D, regio Zuid)

Laatst toegevoegd