9e Motorboot Sneek voorjaarsshow 10 bedrijven openen hun deuren


Datum: 25-01-2013 - Bron: Motorboot Sneek

MOTORBOOTSNEEK.NL REKENT OP RECORD AANTAL BEZOEKERS

Motorboot sneek welkomDe organisatie van Motorbootsneek.nl is positief gestemd over de voorjaarsshow die van 12 tot en met 14 april 2013 wordt georganiseerd. De unieke formule blijkt aan te slaan, waardoor dit bijzondere evenement van jaar tot jaar meer bezoekers trekt.

9e Motorboot Sneek opent haar deuren voor de watersporter

Het is de negende keer in successie dat deze show in Sneek wordt georganiseerd. Wat is de kracht van dit succesvolle concept? Sprekend namens de organisatie vertelt Marije Mulder van De Valk Sneek: ‘Het is een laagdrempelig, open concept dat zijn kracht ontleent aan Sneek als nautisch centrum van Nederland.

Negen van de hier gevestigde jachtwerven en importeurs vormen gezamenlijk het evenement Motorbootsneek.nl. Zij doen dit door hun bedrijven open te stellen voor  bezoekers  en genodigden, die op deze manier kennis kunnen maken met alle noviteiten in het aanbod  van nieuwe en gebruikte schepen.
In veel gevallen wordt zelfs de complete werfrange getoond. Dit in tegenstelling tot de gewone beurzen waar meestal niet meer dan een deel van de range gepresenteerd kan worden.’ Maar een beurs heeft voor veel bezoekers ook de betekenis van een vrijblijvende marktoriëntatie.

Aantrekkelijke arrangementen  met Amicitia Hotel

Hoe wordt dat ervaren op Motorbootsneek.nl?  Marije Mulder: ‘Wij bieden alles wat een normale beurs te bieden heeft en meer dan dat. Naast een gastvrije ontvangst bij de deelnemende bedrijven, hebben wij in samenwerking met  het Amicitia Hotel aantrekkelijke arrangementen ontwikkeld. Wij bieden de bezoekers zodoende ook alle ingrediënten voor een objectieve en vrijblijvende marktverkenning.’

Motorbootsneek wordt georganiseerd in samenwerking met Aquanaut Yachting; Brandsma Jachten; Da Vinci Yachts; Jansma Jacht; Jetten Yachting; Privateer Yachts; SK-Jachtbouw; Vivante Yachts en De Valk Yachtbrokers.

Het evenement wordt georganiseerd in samenwerking met Aquanaut Yachting; Brandsma Jachten; Da Vinci Yachts; Jansma Jacht; Jetten Yachting; Privateer Yachts; SK-Jachtbouw; Vivante Yachts en De Valk Yachtbrokers. De samenwerkende bedrijven vertegenwoordigen een compleet beeld van de markt: van trendy cruisers, luxe jachten en onverzettelijke alleskunners tot en met respectabele powerboats. Bezoekers kunnen kennismaken met de nieuwste schepen en worden vrijblijvend geïnformeerd over belangrijke nieuwsfeiten.  

De organisatie van Motorbootsneek.nl is niet alleen positief gestemd over het te verwachten aantal bezoekers, maar spreekt zich in weerwil van de economische omstandigheden ook in positieve zin uit over de nautische markt. Wel ervaart men dat de consument tegenwoordig bewuster kiest en ook   kritisch koopt. Maar dat wordt niet als een bezwaar gezien. De samenwerkende bedrijven in Motorbootsneek.nl stellen er een duurzame kwaliteit tegenover en dat blijkt te werken.’ 
Meer informatie: www.motorbootsneek.nl

Motorboot Sneek plattegrond

Laatst toegevoegd