Meer dan 10 PRIMEURS! tijdens botenshow KLOP WATERSPORT


Datum: 28-11-2012 - Bron: Klop Watersport

Klop Watersport Botenshow 2012Meer dan 10 primeurs tijdens Botenshow Klop Watersport
Op 27, 28 en 29 december is het weer als vanouds watertanden geblazen voor de echte botenliefhebber bij Klop Watersport in Hardinxveld-Giessendam.

Spetterende eindejaars Botenshow Klop Watersport

Zoals gebruikelijk sluit Klop Watersport het jaar spetterend af met een eindejaars Botenshow. Ook dit jaar is er weer uitzonderlijk veel nieuws te zien voor de watersportliefhebber bij Klop Watersport. Van alle merken staan weer de allernieuwste modellen opgesteld en ook is er een geheel nieuw merk aluminium (tender) sloepen toegevoegd aan het toch al uitgebreide assortiment van Klop Watersport. In totaal staan er meer dan 150 nieuwe en gebruikte boten in onze showroom opgesteld voor bezichtiging.

Bavaria sport motorboten

Bavaria heeft haar nieuwe lijn dit jaar gecompleteerd door de introductie van de Bavaria 32 sport en de Bavaria 29 sport, welke dan ook in onze showroom staan tentoongesteld. Tevens staan de Bavaria 34 sport en 38 sport en 43 hardtop in de showroom. Bent u op zoek naar een degelijke sportcruiser met een ongekende prijs/kwaliteit verhouding, dan is de Bavaria motorboot zeker het bezichtigen waard.

Antaris en Maril sloepen

Antaris Sixty6 stoere en rechte steven en de rubber stootrandOok de lijn van Antaris sloepen staat in de showroom, zoals de nieuwe Antaris Connery 20 tendersloep, Antaris Connery 22 en Antaris Connery 25, maar ook de nog steeds populaire Antaris 520 en als klapstuk de geheel nieuwe Antaris sixty6. Deze nieuwe eigentijdse stoere sloep zet de nieuwe trend in sloepenland. Ook de Maril sloepen zijn goed vertegenwoordigd op de botenshow, want vrijwel de complete range is aanwezig. de Maril 570, Maril 625, Maril 650, Maril 725 en de Maril 880 cabin zijn te bezichtigen en natuurlijk de succesvolle Maril 795 tendersloep.

Chaparral sportboten

Wie droomde van een Chaparral, maar voor wie deze net iets te prijzig was, is er nu nieuw in Nederland de 18 H20 en 19 H20 SSI van Chaparral. Deze nieuwe serie sportboten van Chaparral is zeer gunstig geprijsd en begint al vanaf 26.995 euro met behoud van de gebruikelijke topkwaliteit van dit prachtige merk. Verder staat bijna de gehele serie van Chaparral tentoongesteld. Ook de eerste nieuwe Chaparral 257 ssx is te zien op de botenshow en natuurlijk de Chaparral 285SSX. Dit nieuwe model is uniek van ontwerp en indeling.

Brig en Grand rubberboten

Brig en Grand rubberboten zijn al weer jaren een begrip in de rubberboten markt. Deze rubberboten zijn scherp geprijsd en toch van een goede kwaliteit. Daarnaast zijn er veel keuze mogelijkheden voor Hypalon of PVC, verschillende kleurstellingen en ook de keuze uit een aantal opties zoals een zonnebed, ingebouwde tank of een biminitop. Bij Klop Watersport zijn de nieuwste modellen te bewonderen, zoals de nieuwe Brig Navigator 570, de Brig eagle 650, maar ook de Grand 370 NL deluxe en de Grand 340 deluxe. Veel keus dus ook in rubberboten vanaf nu bij Klop Watersport.

Quicksilver polyester boten

Quicksilver heeft een volledig nieuwe serie ontworpen en dit heeft geresulteerd in prachtige, kwalitatief hoogwaardige console boten. Deze complete serie zoals de 505 activ, 555 activ, 605 activ en 675 activ staan tentoongesteld bij Klop Watersport in de showroom.

Bronson 25 aluminium tender

Nieuw in Nederland is de Bronson 25 aluminium tender. Het eerste model wordt bij Klop Watersport op de botenshow geïntroduceerd. De Bronson 25 is afgeleid van zijn grotere broer, de Bronson 36 welke is genomineerd als boot van het jaar 2013. Robuuste Nederlandse kwaliteit in alle kleurstellingen mogelijk. Inboard diesel, outboard, of electrisch. Alles is mogelijk voor een zeer scherpe prijsstelling, namelijk vanaf 24.950,- euro. Verder zijn de boten zelflozend en hebben een hoge rompsnelheid doordat ze licht zijn van gewicht, maar toch oersterk.

Tot ziens bij ons in de showroom.

Botenshow bij Klop Watersport is op 27, 28 en 29 december 2012. Openingstijden 27 en 28 december: van 10.00 tot 22.00 uur. Openingstijden 29 december: 10.00 tot 17.00 uur.

 

Laatst toegevoegd