Mercury Days 2014 - Aalsmeer bij Leimuiden


Datum: 11-02-2014 - Bron: Mercury Days

Mercury behind you, the world before you.

Na het succes van de afgelopen twee jaren kondigen we met trots het event Mercury Days 2014 aan. Het event zal plaatsvinden op zaterdag 12 en zondag 13 april in Aalsmeer (bij Leimuiden), voorafgaand aan de Week van de Watersport  (14-21 april).

Mercury Days Aalsmeer Leimuiden Kemper Watersport

De doelstelling blijft gelijk, mensen aantrekken tot de watersport door hen de mogelijkheid te geven om mee te varen met veel verschillende type boten die zijn uitgerust met verschillende type Mercury buitenboordmotoren, MercuryMercruiser of Mercury Diesel inboardmotoren, en hiermee de watersport echt te beleven en te ervaren.  Dit jaar zal het accent meer liggen op de mogelijkheid van het proefvaren met boten. Een ideale gelegenheid  om boten te testen of gewoonweg lekker te genieten. Kortom een ontspannende dag met de Mercury familie.

Dit jaar willen we nog meer testboten in het water leggen en door de nabijheid van de snelvaartzone zullen we een maximaal aantal bezoekers de kans geven om watersport aan den lijve te ondervinden.

Alle watersportliefhebbers die de Mercury Days willen bezoeken, kunnen zich inschrijven op de website http://www.mercury-marine.eu/mercury/nl/.

Kempers Watersport logoBezoekers kunnen activiteiten en attracties verwachten  op en aan het water, zowel voor kinderen als voor volwassenen:

 Wakeboard/waterski demonstratries
 Kinderanimatie (springkasteel) 
 Muziek, eten en drinken


                                             Wanneer ?
... op zaterdag 12 en zondag 13 april 2014 vanaf 11.00 uur in  Aalsmeer (bij Leimuiden)

In samenwerking met: Kempers Watersport

Laatst toegevoegd