Nationale Sloepenshow versus Nationale Botenshow


Datum: 23-01-2013 - Bron: In het weekend van 22 en 23 juni 2013 zal voor de 13e keer de Nationale Slo

Nationale sloepenshow - foto watersportbankIn het weekend van 22 en 23 juni 2013 zal voor de 13e keer de Nationale Sloepenshow worden gehouden in samenwerking met de Stichting Bataviahaven in Lelystad. De Nationale Sloepenshow is in 13 jaar uitgegroeid tot een vast gegeven en met een eigen plek op de bootshow kalender voor sloepen, tenders, daycruisers en vletten. Ondanks de moeilijke marktomstandigheden is de Nationale Sloepenshow voor de aanbieders van sloepen altijd een succesvol platform gebleken.

Verwarring

De Stichting Bataviahaven heeft in een persbericht aangekondigd in april zelf  een 2e hands boten beurs te organiseren. Prima. Echter zeer onaangenaam verrast is de organisator van de Nationale Sloepenshow met de naam Nationale Botenshow die door Stichting Bataviahaven is gekozen voor deze  nieuwe beurs.

De naam “Nationale Botenshow” lijkt verdacht veel op en is een verbastering van de gevestigde naam “Nationale Sloepenshow”. Sinds de aankondiging hebben  vanuit onze relatie kring nu al meerdere signalen bereikt die duiden op verwarring.   Op de site wordt dit nog eens extra geaccentueerd door ook foto’s van de sloepenshow te gebruiken. De Nationale Sloepenshow betreurt dat de Stichting Bataviahaven ondanks een jarenlange samenwerking geen enkel contact heeft opgenomen met betrekking tot naamgeving en het gebruik van foto materiaal van de Nationale Sloepenshow.

De Nationale Sloepenshow

De Nationale Sloepenshow biedt dit jaar in het weekend van 22 en 23 juni 2013  een interessant aanbod van sloepen, tenders, daycruisers, vletten en een maritieme markt op de havenkade.  Nieuw in 2013 wordt een overdekte drijvende “Exposanten en Bezoekers Lounge” midden in de haven waar bezoekers en exposanten elkaar kunnen treffen met een mooi uitzicht op de sloepen.

Stichting Watersportweekend Flevoland-Lelystad
Organisator van de Nationale Sloepenshow
Henk Nooter

Laatst toegevoegd