De HISWA te Water veilingen van SchipVeiling.nl zijn succesvol verlopen


Datum: 22-09-2015 - Bron: Schipveiling

Schipveilingen logo

De HISWA te Water veilingen van SchipVeiling.nl zijn succesvol verlopen SchipVeiling werd geintroduceerd op de HISWA te Water 2015. In samenwerking met De Valk Yacht Brokers en BVA Auctions is SchipVeiling een uniek online veilingconcept voor het snel én succesvol verkopen van plezierjachten. Via SchipVeiling kan elk schip binnnen één maand verkocht worden voor de maximale prijs van nu.

Op de HISWA te Water werden er vier schepen geveild:

 LINSSEN 500 GS VARIO TOP,
 SEA RAY 395 SUN DANCER,
 ATICO 43,
 MV YACHTS FULL CONSOLE,

Goede resultaten

Drie van de vier schepen zijn verkocht alleen de MW Yachts Full Console nog niet. Per schip deden gemiddeld 15 unieke bieders mee aan de veiling. Sinds de start van SchipVeiling ligt het percentage succesvolle verkopen boven de 85%!

Over SchipVeiling.nl

Initatiefnemer Wim Schimmel fervent watersporter, boten liefhebber en voormalig marketing director van BVA Auctions, is in 2015 gestart met schipVeiling. In samenwerking met de partners is dit concept ontwikkeld. Via
de sites www.SchipVeiling.nl en www.yacht-auctions.com kunnen potentiele verkopers en kopers informatie vinden over het concept.
De schepen zworden geveild via BVA-Auctions.com. De presentatie en verkoopbegeleiding valt onder de verantwoordelijkheid van De Valk Yacht Brokers. De marketing is een gezamenlijke inspanning waardoor in vier weken het grootst mogelijke bereik wordt gerealiseerd. Naast vermelding op ruim 25 (internationale-) sites worden de schepen onder de aandacht gebracht van 5.200.000 bezoekers en 1.290.000 geregistreerde bieders.

Over De Valk Yacht Brokers

Met ruim vijfhonderd transacties per jaar behoort het familiebedrijf De Valk tot de belangrijkste spelers in de jachtmakelaardij. Ze bedienen hun klanten van uit zeven vestigingen. Alle kennis, relaties en middelen die nodig zijn om resultaten te boeken zijn aanwezig.

Over BVA Auctions

BVA Auctions is, als onderdeel van de Auctio Group, Europees marktleider in online veilingen. BVA Auctions veilt mede in opdracht van derden roerende en onroerende zaken. De website heeft maandelijks meer dan 5,2 miljoen bezoekers en 1.290.000

Laatst toegevoegd