Onlineveilingmeester.nl veilt groot aantal watersportartikelen


Datum: 06-08-2013 - Bron: Online Veilingmeester

Onlineveilingmeester

Fenderholders, kettinghouders, masten, ankers, zwemtrappen, steigerlampen, paalkoppen rvs, bolder. Bekende begrippen voor echte watersportliefhebbers. Onlineveilingmeester.nl heeft een groot aantal van deze goederen en meer op de veiling Watersportartikelen te Groningen staan. De veiling sluit woensdag 4 september.

Kettinghouder en bolders

Bootstoelen

Kijkdag Hallen 1 in Groningen 31 augustus en 3 september

De watersportartikelen zijn afkomstig uit het faillissement van DATC in Grou. Alles is opgeslagen in de loods van Onlineveilingmeester.nl aan de Hallen 1 in Groningen. Op deze locatie kunnen belangstellenden de goederen komen bekijken voordat zij een bod plaatsen. Zaterdag 31 augustus van 11.00 tot 15.30 uur en dinsdag 3 september van 14.30 tot 16.30 uur is er een kijkdag. 

DregankerHet veilen gaat via onze website www.onlineveilingmeester.nl. Bieden kan online na een gratis registratie. Onlineveilingmeester.nl is ervaren met het veilen van goederen in opdracht van derden. De goederen zijn afkomstig uit bedrijfsovernames, bedrijfsbeëindigingen, reorganisaties, overtollige voorraden,  nalatenschappen, faillissementen en vrijwillige verkoop.

Laatst toegevoegd