Prins van Oranje Yachting Heeg 1e online veiling met Trooswijk veilingen


Datum: 07-12-2011 - Bron: Prins Van Oranje

Prins van Oranje Yachting Heeg: Eerste Online veiling van diverse moderne en exclusieve werfschepen (o.a. Bavaria, Boesch, Colin Archer, Jan van Gent, etc.) onder meer in opdracht van diverse pandhouders alsook belanghebbenden,  georganiseerd door Troostwijk veilingen in nauwe samenwerking met Prins van Oranje.

Prins van Oranje Heeg International Yachting Auction met Trooswijk veilingen

Zaterdag 10 december 2011 is de kijkdag waar alle boten te bezichtigen zijn. Op maandag 12 december 2011 vanaf 19.00 uur sluit de online veiling.

In de video zie je een overzicht van een aantal boten uit de International Yachting Auction te Heeg. Bekijk de video via Youtube:

Prins van Oranje Al ruim 100 jaar een begrip ...

'Prins van Oranje', opgericht in 1870 aan de rand van het dorp Heeg, met als functie opvanghuis, is in de jaren zestig/zeventig verbouwd  tot een watersporthotel met zeilschool en de verkoop van 1e klas werfschepen.
In de late jaren zeventig is de verkooptak, 'Prins van Oranje Jachtbemiddeling', verhuisd naar een opvallende boerderij in het centrum van Heeg. In de boerderij werd de verkoop van 1e klas werfschepen voortgezet. Naast de verkoop van gebruikte schepen werden hier ook nieuw  gebouwde zeil- en motorjachten verkocht.

Prins van Oranje Importeerd  fraai gelijnde, houten klassiekers uit Scandinavië.

Prins van Oranje Al ruim 100 jaar een begrip Begin jaren negentig importeerde 'Prins van Oranje' veel fraai gelijnde, houten klassiekers uit Scandinavië. Een vervolg hierop was de bouw en verkoop eind jaren negentig van nieuwe 'retro klassiekers' zoals de merken Rapsody en Venegy . 'Prins van Oranje' begon in de boerderij uit z'n jasje te groeien en betrok in 2000 een ruim pand op  industrieterrein 'de Skou' aan de rand van Heeg.

Showroom  2500m2

Met een compleet uitgerust verkoopterrein en een showroom van maar liefst 2500m2 heeft 'Prins van Oranje' hier alle ruimte en mogelijkheden om aan vrijwel alle bootwensen van klanten gehoor te geven. Tweemaal per jaar organiseert 'Prins van Oranje' boatshows, die worden altijd erg druk bezocht!

Watersportgebonden onroerend goed

Na de verkoop van de nieuwbouwtak van Rapsody in 2008, is 'Prins van Oranje' zich, naast de bemiddeling in gebruikte werfschepen, gaan specialiseren in de ontwikkeling van watersportgebonden onroerend goed onder de naam Haven Resort Heeg.
Haven Resort Heeg ontwikkelt ruime jachthavens met ligplaatsen voorzien van schiphuizen of bergingen. Kijk voor meer informatie op: http://www.havenresortheeg.nl/.

Laatst toegevoegd