Paasshow bij Forsail Yachtbrokers


Datum: 14-04-2017 - Bron: For Sail

For Sail MakelaarsOuddorp, Port Zelande – Vanaf 2017 is Hi-Tide Yachting officieel importeur en servicepunt van Cantiere del Pardo, waaronder de merken Grand Soleil en Sly Yachts vallen. De merken zijn niet helemaal nieuw voor het team van Hi-Tide Yachting, omdat For Sail Yachting al sinds 2012 subdealer was voor Nederland. Rond de Paasdagen heeft For Sail Yachtbrokers tegelijk een steiger vol gebruikte jachten in verscheidene prijsklassen liggen. Reden te meer om een kijkje te nemen op Port Zélande!

Hi-Tide Yachting is een joint venture van VMG Yachtbuilders in Enkhuizen en For Sail Yachting in Marina Port Zélande. Door de samenwerking tussen beide partijen ontstaat een sterk verkoop en service netwerk. In het Zuiden zal verkocht worden vanuit het vertrouwde Marina Port Zélande waar For Sail al 15 jaar gevestigd is.

In het Noorden zal de verkoop en service plaatsvinden vanuit VMG’s werf in het centrum van Enkhuizen, voorheen eigendom van Messink Yachting. Hier zal naast verkoop ook van klein tot groot onderhoud worden uitgevoerd aan zowel zeil- als motorschepen.

Naast Grand Soleil is Hi-Tide Yachting ook exclusief distributeur van FarEast Yachts en verkopen ze de merken Puffin Yachts en Agile Yachts, welke worden gebouwd door VMG Yachtbuilders.

Meer informatie www.forsailyachtbrokers.nl en www.hitide.nl

Laatst toegevoegd