Gedicht op het Vlielandse strand 5,5 miljoen afdrukken


Datum: 01-05-2011 - Bron: Vliehors Express

Greg Theulings en Carolien Rademakers zijn de gelukkigen met voor het komende jaar 5,5 miljoen afdrukken van hun gedicht op het vlielandse strand e zijn naar vlieland gekomen om het gedicht  te onthullen doormiddel van een rondje te rijden met de vliehorsexpres om vervolgens hun eigen gedicht in het zand te zien staan.

5,5 miljoen keer Gedicht op het Vlielandse strandLIPPEN BRANDEN VAN VERLANGEN NAAR HET ZILTE VAN DE JOUWE DE WIND MAAKT RUIMTE EN IN VRIJHEID KAN IK VAN JE HOUDEN

.

Over de Vliehors Express

De Vliehors Expres maakt tochten over de Vliehors, een zandvlakte van 20 vierkante kilometer aan de westkant van Vlieland. Deze vlakte wordt ook wel de Sahara van het Noorden genoemd. In 1986 is de Vliehors Expres begonnen als onderdeel van het zomerveer Texel - Vlieland v.v. Inmiddels maken we het hele jaar tochten over de Vliehors. We rijden naar de punt van de Vliehors, hier zien we bijna altijd zeehonden. Ook bezoeken we het Reddingshuisje midden op de Hors. Vroeger een vluchtplaats voor gestrande drenkelingen, nu ingericht als juttersmuseum. Alles wat op het strand is aangespoeld is hier te bewonderen, van sigaretten tot flessenpost. Sinds 1997 is het reddingshuisje één van de officiële trouwlocaties op Vlieland. Deze unieke trouwlocatie staat sinds enkele jaren wereldwijd in de top 10 van mooiste locaties.

 

Laatst toegevoegd