Reeds Nautical Almanac 2014 nu leverbaar


Datum: 05-10-2013 - Bron: Vaarwinkel

Ook dit jaar is de Reeds Nautical Almanac op meer dan 45.000 punten aangepast en nog verder verbetertNa het verschijnen vorige week van de Cruising Almanac kon de Reeds Nautical Almanac natuurlijk niet achterblijven.

Ook dit jaar is de Reeds Nautical Almanac op meer dan 45.000 punten aangepast en nog verder verbetert. Ook beslaat de almanak dit jaar een nog groter vaargebied nu ook Madeira is opgenomen. Van de Azoren en Madeira, de noordelijke kust van Marokko naar Gibraltar en vandaar langs de hele Europese westkust tot aan het meest noordelijke puntje van Denemarken. En natuurlijk met alle informatie voor het varen in de Engelse kustwateren. Inclusief Schotland, Ierland en de Kanaaleilanden.

Ondanks alle verbeteringen is het toch gelukt om de almanak betaalbaar te houden. Sterker nog, in vergelijking met vorig jaar is de Reeds Nautical Almanac dit jaar maar liefst 4,- goedkoper geworden. En bij de Vaarwinkel krijgt u de almanak ook nog eens zonder verzendkosten toegestuurd. En dat dan samen met de gratis Reeds Marina Guide met daarin alle jachthavens van Engeland, Schotland, Ierland en de Kanaaleilanden.
Klik hier om de Reeds Nautical Almanac 2014 nu te bestellen ...

Laatst toegevoegd