Hiswa Te Water: Live Your Dream Foundation presenteert Volvo Ocean plan


Datum: 31-08-2015 - Bron: Live Your Dream

Live Your Dream Foundation vraagt op de HISWA te water aandacht voor de Volvo Ocean race Campagne waaraan ze met een team van chronisch zieken en gezonde zeilers willen deelnemen.

Volvo Ocean Race 2017/18

De stichting zet zich al jaren in voor chronisch zieke jongeren en wil chronisch zieken een gezicht geven door in 2017/2018 aan de start te staan van een van de grootste zeilevenementen ter wereld. U kunt dit mogelijk maken  met een donatie van minimaal € 50,- en een selfie. Hierdoor wordt iedere donateur vereeuwigd op het zeil. Hoe mooi is dat, om straks kans te maken om met uw foto rond de wereld te zeilen.

Vanaf 1 t/m 6 september vindt op het NDSM terrein de jaarlijkse drijvende boten beurs plaats. HISWA te water draagt Live Your Dream foundation al sinds jaar en dag een warm hart toe. Dit jaar is Live Your Dream Foundation extra groot vertegenwoordigd met maar liefs één stand en een match race eiland.  U vind ons op Stand T.69, A.13

Matchracen Maxfuns door Stichting Live Your Dream

Tijdens de HISWA te water organiseren wij wedstrijden matchracen in Maxfuns 24. Twee boten strijden op een kort baanparcours tegen elkaar. Mooi om te zien hoe gevorderde en minder gevorderde zeilers hun tactiek bepalen en met slimme moves de overwinning binnen proberen te slepen. Vanaf de kade en de steigers is er goed zicht op het matchracen. Ook varen er Jongeren van Live Your Dream mee die een chronische aandoening hebben. Hierdoor verbinden we de belevingswereld van chronisch ziek en gezond tijdens de HISWA op het water. Steiger BO8

Bezoekers kunnen ook meezeilen in Maxfun's 25.

Bezoekers met ervaring in open boten kunnen gedurende de HISWA te water op eigen risico meezeilen met een ervaren bemanningslid.. Neem  uw zeilkleding mee! Zwemvesten van Secumar zijn op de stand aanwezig. Meld u  nu aan via petra@lydfoundation.com.

Sponsoren

Ook sponsors als Inter Boat Marinas, Delta Lloyd, Mastervolt en Secumar maakten het mogelijk dat er op de Hiswa een potje Maxfun gevaren kan worden. Een echte uitdaging voor sportieve zeilers. Inter Boat Marinas heeft dit jaar de prachtige steiger verzorgd waarop u de races kunt volgen.
 
Geef chronisch zieken een gezicht, steun de campagne met de eerste Selfie die er toe doet! Steun de campagne en help de droom te realiseren door een Selfie te uploaden op www.liveyourdreamteam.org. De eerste Selfie die telt!

06-05-2015
Live Your Dream campagne deelname Volvo Ocean Race 2017/2018
Live Your Dream Foundation lanceert Live Your Dream Ocean Racing Foundation en maakt droom waar: deelname aan Volvo Ocean Race 2017/2018 met een team van chronisch zieke en gezonde zeilers. Lees verder >>

Laatst toegevoegd