Marco van der sluis nieuwe eigenaar House Of Yachts jachtmakelaardij


Datum: 07-10-2015 - Bron: House of Yachts

Jachthaven Bruinisse

De fullservice jachtmakelaardij House of Yachts heeft een nieuwe eigenaar. Marco van der Sluis, sinds 2007 actief als jachtmakelaar bij House of Yachts, heeft het directeurschap overgenomen en is sinds 1 september verantwoordelijk voor het dagelijkse reilen en zeilen bij de jachtmakelaardij.

De jachtmakelaardij is gevestigd in Bruinisse

House of Yachts is een jachtmakelaardij, gespecialiseerd in bemiddeling van gebruikte kwaliteitszeil- en motorjachten met een gemiddelde lengte tussen de 37 en 65 voet. De jachtmakelaardij is gevestigd op de moderne A1-locatie in de jachthaven van Bruinisse. Een strategische ligging nabij de Noordzeekust en goed bereikbaar via weg en water. Naast de aan- en verkoop aankoop van schepen geeft de jachtmakelaardij ook deskundig advies over diverse verzekeringsmogelijkheden, scheepsfinancieringen, onderhoudswerkzaamheden, taxaties en transport.

EMCI jachtmakelaar en taxateur

De nieuwe eigenaar Van der Sluis is inmiddels vijftien jaar actief in de watersport en is gecertificeerd als EMCI jachtmakelaar en taxateur. Van der Sluis: “Het is altijd al een wens van me geweest om een eigen onderneming te beginnen in een bedrijfssetting waar ik mij lekker bij voel. Na 8 jaar met veel plezier bij House of Yachts te hebben gewerkt en een plezierige samenwerking met Nova Yachting te hebben ervaren, heb ik het vertrouwen en de mogelijkheid gekregen om dit mooie bedrijf verder voort te zetten. Met geheel eigen visie en inzet gaan we door met datgene waar we al jaren goed in zijn: jachten verkopen en inspelen op specifieke en unieke wensen van de klant.”

Meer informatie over de jachtmakelaardij is te vinden op www.houseofyachts.nl

Laatst toegevoegd