Uw vaarbewijs gratis omruilen in het najaar - meld U hier aan!


Datum: 06-08-2014 - Bron: Vamex

Vamex vaarbewijs en marifoon examensAls u uw papieren vaarbewijs wilt omruilen voor een nieuwe exemplaar, dan geven wij u in overweging nog even te wachten met omruilen. In het najaar start een gratis omruilactie van alle papieren vaarbewijzen. U krijgt daarover vanzelf bericht.

Omruilen

U kunt uw huidige nog geldige vaarbewijs altijd omruilen voor een nieuw exemplaar. Wellicht heeft u nog een papieren model of heeft u nog geen vaarbewijs met geïntegreerd ICC. Als u uw huidige vaarbewijs wilt omruilen, dan kunt u hier uw nieuwe exemplaar aanvragen en betalen. De kosten voor afgifte van het vaarbewijs bedragen € 21,-. De betaling doet u direct via iDEAL of via creditcard. U krijgt dan eerst een aanvraagformulier thuis gestuurd.

Aanvraagformulier

Op het aanvraagformulier staan uw persoonsgegevens al afgedrukt. U hoeft het formulier alleen te voorzien van een recente pasfoto en een handtekening. Als wij uw aanvraagformulier, samen met een kopie legitimatie en uw oude originele vaarbewijs van u ontvangen hebben, duurt het ongeveer 10 werkdagen voordat u uw vaarbewijs in huis heeft.

04-07-2014
Uw Klein Vaarbewijs nu omruilen voor één die levenslang geldig is
Het is vandaag 3 juli en vanaf afgelopen dinsdag is uw Klein Vaarbewijs voor de rest van uw leven geldig. Mits u om dit te vieren niet met een stuk in uw kraag in uw snelle boot stapt en als de spreekwoordelijke idioot met gevaar voor uzelf en vele anderen het water op gaat. Lees verder >>

Laatst toegevoegd