VETUS olie, nu ook beschikbaar voor buitenboordmotoren!


Datum: 17-06-2014 - Bron: Vetus

VETUS is al jaren dť leverancier van kwaliteitsolie voor scheepsdieselmotoren, keerkoppelingen, hydraulische (stuur)systemen en boegschroefstaartstukken. De VETUS olielijn wordt nu opgefrist met een nieuwe uitstraling en nieuwe producten!

VETUS olie, nu ook beschikbaar voor buitenboordmotoren!

Vetus olielijn vernieuwd

Een interessante uitbreiding is een lijn van olie voor buitenboordmotoren bestaande uit staartstukolie en verschillende twee- en viertact motoroliŽn. Uiteraard met de uiterste zorg geselecteerd en van de hoogste kwaliteit. Deze oliŽn voldoen aan of overtreffen de eisen van de meeste motorfabrikanten.
Universele smeermiddelen voor de watersport, onmisbaar aan boord!
Naast bovengenoemde oliŽn zijn een tweetal veelgebruikte algemene smeermiddelen in de lijn opgenomen: VETUS Scheepsvet en VETUS Teflon spray.

VETUS scheepsvet

VETUS scheepsvet is (zee)waterbestendig en beschikt over anti-corrosie eigenschappen. Daarnaast heeft het een goede hechting aan metaal en grote mechanische stabiliteit waardoor het vet zeer geschikt is voor de smering van schroefassen, maar ook voor alle glij- en kogellagers aan boord.

VETUS Teflon spray

VETUS Teflon spray is een zeer veelzijdig smeermiddel dat wordt gebruikt voor het schoonmaken, smeren en vuil- en corrosievrij houden van katrollen, lieren, rollen, kabels, scharnieren, gereedschappen, kettingen, lagers, elektrische contacten, etc. De gemakkelijk te gebruiken spray verdrijft vocht, vormt een beschermlaagje op de behandelde oppervlakken en heeft een groot penetratievermogen waardoor alle hoekjes en gaatjes bereikt kunnen worden.
Met deze uitbreidingen is VETUS een totaalaanbieder van smeermiddelen voor de watersport. Uitgebreide productinformatie vindt u op de website.

Over VETUS

Het ontwikkelen van innovatieve systemen voor uw boot, daar is het waar het bij VETUS om draait. VETUS bedenkt en ontwikkelt systemen bestaande uit een zeer uitgebreid assortiment producten om de boot in een optimale technische conditie te houden.

Laatst toegevoegd