Frank van den Wall Bake nieuw bestuurslid bij Watersportverbond


Datum: 07-03-2014 - Bron: Watersportverbond

Nieuwegein – Met groot genoegen presenteert het Watersportverbond vandaag Frank van den Wall Bake als beoogd nieuwe bestuurslid met aandachtsgebied Communicatie, Marketing & Sponsoring. Van den Wall Bake wordt in de voorjaarsvergadering voorgesteld aan de aangesloten verenigingen van het Watersportverbond.

Frank van den Wall Bake in bestuur met portefeuille Communicatie, Marketing & Sponsoring

Frank van den Wall Bake is een autoriteit op het gebied van sportmarketing en sponsoring. Als medeoprichter van sportmarketingbureau Trefpunt creëerde en exploiteerde Van den Wall Bake een groot aantal evenementen, projecten, merken en teams als de SPA Regatta, de Amstel Cup, Holland Heineken Huis, KPN en Schaatsen, Team Telfort en de Essent ISU World Cup.

Breed gedragen

 Frank van den Wall Bake wordt in de sportwereld breed gedragen als vakman. Het Watersportverbond is verheugd dat hij bereid is zich als bestuurslid kandidaat te stellen. ‘Zijn expertise is een waardevolle toevoeging en ik ongekend blij dat een dergelijke vakman bereid is ons bestuur te versterken.’ aldus Maurice Leeser, directeur van het Watersportverbond.

Watersport

Dat hij een watersporter in hart en nieren is blijkt uit de diversiteit aan boten die Van den Wall Bake gevaren heeft. De watersport is hem met de paplepel ingegoten. Van Piraatjes, naar Pluisje, naar 12voets jolletje, naar Stern naar Vrijheid en FD. Frank van den Wall Bake is opgegroeid met zeilen. Hij was lid van de Vereniging in Loosdrecht en bezocht natuurlijk de traditionele zeilweken als de Westeinder, Braassem, Kaag, Reeuwijk, Holland Week I en Nieuw Loosdrechtweek. Later maakte hij de overstap naar de motorjachten en was hij de zomers op het IJsselmeer te vinden.

Frank van den Wall Bake verblijft in de vrije tijd die hij heeft op een woonboot aan de Vecht, waar hij met een sloep op de Vecht en het gebied rond Loosdrecht verkent. Hij kenmerkt zich als autoriteit in de sportmarketing én als watersporter. ‘Een ideale kandidaat voor deze positie binnen het bestuur van het Watersportverbond’ aldus Jan Berent Heukensfeldt Janssen, voorzitter van het Watersportverbond.


Laatst toegevoegd