Rederij Doeksen nieuwe sponsor Schuttevaerrace


Datum: 13-06-2017 - Bron: Schuttevaerrace

De Schuttevaerrace is sinds 1983 d krachtmeting voor zeilers, hardlopers en fietsers. De 35ste editie van de Schuttevaerrace vindt plaats op:

30 juni, 1 en 2 juli 2017

Er wordt op vrijdagochtend 30 juni om 7.00 uur gestart in Stavoren waarna een non-stop traject wordt afgelegd. De verwachting is dat het eerste team zaterdagmiddag 1 juli weer in Stavoren zal finishen. De prijsuitreiking zal op zondagochtend 2 juli om 11.00 uur plaatsvinden in strandpaviljoen 'De Potvis' in Stavoren.

Rederij Doeksen nieuwe sponsor Schuttevaerrace

De 35ste KWS-Schuttevaerrace heeft Rederij Doeksen als nieuwe sponsor. Rederij Doeksen is vanaf 2017 de nieuwe sponsor van het evenement dat plaats vindt op het IJselmeer en de Waddenzee.

Vanwege de vele raakvlakken met de Schuttevaerrace sponsort Rederij Doeksen dit unieke evenement vanaf dit jaar. Zoals bekend verzorgt de Rederij al sinds jaar en dag de veerdienst tussen Harlingen en de eilanden Vlieland en Terschelling, tevens trajecten en bestemmingen van de Schuttevaerrace. Annemieke van Brummelen, hoofd marketing en communicatie bij Rederij Doeksen: De Schuttevaerrace is na 35 jaar echt een begrip. Een sportieve krachtmeting met de elementen in deze prachtige omgeving. Onze bemanningen varen dagelijks door het waddengebied en zijn voor een groot deel afkomstig van Vlieland en Terschelling. Wij dragen de Schuttevaerrace een warm hart toe en dragen daarom graag bij aan het welslagen van dit evenement!

De 35ste KWS-Schuttevaerrace gaat vrijdag 30 juni om 7.00 uur s ochtends van start in Stavoren. Het traject loopt van Stavoren naar Texel, Harlingen, Vlieland en Terschelling en is een uitdaging voor elke fanatieke zeiler, hardloper en fietser. De race bestaat uit 30 kilometer hardlopen, 130 kilometer fietsen en 155 nautische mijlen zeilen. Dit allemaal in 48 uur! Het is een spektakel om te aanschouwen en toeschouwers zijn altijd welkom om de deelnemers toe te juichen! De triatlon eindigt met de prijsuitreiking op zondagochtend 2 juli om 11.00 in de Potvis in Stavoren.

Laatst toegevoegd