Linssen Yachts in Maasbracht verkoopt tijdens haar open dagen 13 jachten


Datum: 30-11-2015 - Bron: Linssen Yachts

Linssen Yachts in Maasbracht verkoopt  tijdens haar open dagen 13 jachten

Linssen Yachts in Maasbracht heeft tijdens haar open dagen (van zaterdag 21 t/m maandag 23 november) maar liefst dertien jachten verkocht. Negen nieuwe en vier gebruikte jachten.

De jaarlijkse show is de gelegenheid waar steeds de nieuwe modellen worden gepresenteerd aan ruim 1.000 gasten uit binnen- en buitenland. “85% van onze jachten wordt geëxporteerd over heel Europa. Dit doen we samen met ons internationale dealer- en servicenetwerk. Met dit succes hebben we vorig jaar ook de Limburg Export Award gewonnen. Door heel goed naar onze klanten te luisteren en op basis hiervan te blijven doorontwikkelen en vernieuwen, zijn we in staat in een krimpende markt ons marktaandeel juist te vergroten”, aldus Yvonne Linssen.

In de showroom stonden tijdens de show zeven jachten opgesteld: de Grand Sturdy 350 AC, 410 AC Variotop, 410 AC, 470 Sedan Wheelhouse en de Classic Sturdy 410 Sedan Deckbridge. Daarnaast waren de speciale Brilliant Edition-modellen, de Grand Sturdy 30.9 AC en 40.9 AC, ook opgesteld. Ook de productiehallen waren deels geopend, zodat de bezoekers een kijkje in de keuken konden nemen. Hierdoor waren in totaal nog circa 22 jachten in diverse stadia van de productie te bezichtigen, waaronder twee Grand Sturdy 590’s van bijna 18 meter lengte.

Collection & Brokerage Showroom

Ook de gebruikte jachten kregen weer de nodige aandacht in de Collection & Brokerage showroom. In deze verwarmde hal kon men in alle rust diverse gebruikte Linssen-jachten van 8 tot 15 meter bekijken.

Linssen-eigenaren

Op zaterdagavond was traditiegetrouw weer het diner van de Nederlands/Belgische, Duitse, Engelse en Finse eigenarenclubs. Een groep van circa 165 gelijkgestemden, die informatie en ideeën uitwisselen over gemaakte tochten en samen plannen maken voor het volgende seizoen. Als u nog geen lid bent van een eigenarenclub, kunt u via www.linssen-owners.eu contact opnemen met een van de clubs.

Linssen Boating Holidays

Linssen Boating Holidays® presenteerde de nieuwe brochure voor het charterseizoen 2016. De gezamenlijke brochure bevat routesuggesties, toeristische informatie, veel foto’s en overzichtelijke plattegronden van alle locaties. Vraag hem gerust aan via www.linssenboatingholidays.com.
Maasbracht, 30 november 2015

04-12-2014
274 'VOETEN' verkocht tijdens 16e Linssen Yachts Boat Show
Van zaterdag 22 t/m maandag 24 november werd bij Linssen Yachts in Maasbracht weer de Linssen Yachts Boat Show gehouden. De show stond dit jaar in het teken van het 65-jarig bestaan van de werf. Tijdens de show is er maar liefst 274 voet aan jachten verkocht: twee 40.9’s, een 41.9, een 43.9, een 52.9 en een 58.9. Lees verder >>

03-07-2014
Nieuwe Linssen Classic Sturdy 36 Sedan Deckbridge - Hiswa te Water
Tijdens de HISWA te water – de grootste bootshow te water – presenteert Linssen Yachts de nieuwe Classic Sturdy 36 Sedan Deckbridge Lees verder >>

01-05-2014
Vijfde eigenarenvereniging voor Linssen Yachts
Sinds 1 april 2014 heeft Linssen Yachts maar liefst vijf eigenarenverenigingen. Naast die in Engeland, Nederland/België, Duitsland en Zwitserland is nu ook de ‘Linssen Owners Club Finland’ een feit. Op initiatief van een aantal enthousiaste Finse Linssen-klanten is de vijfde Linssen-eigenarenvereniging opgericht. Lees verder >>

23-04-2014
Afdeling interieurbouw van Linssen Yachts BV gaat verbouwen
De afdeling interieurbouw van Linssen Yachts BV is sinds 2012 gesitueerd in Echt, op ca. 10 kilometer van de werf in Maasbracht, met een geavanceerde productielijn voor de prefabricatie van interieurmodules. Centraal hierin staan kwaliteitsbewaking, efficiency en een gestroomlijnd logistiek proces. Lees verder >>

Laatst toegevoegd