Boot van de maand

Boot van de Maand - Zien doet verkopen

Uw boot is snel verkocht door uw bootadvertentie als Boot van de Maand op de WatersportBank te plaatsen. Wekelijks bezoeken duizenden watersporters de WatersportBank, op zoek naar hun droomschip. ZIEN DOET VERKOPEN!

Met uw bootadvertentie op de 1e of 2e positie van de Homepage en in de hitlijst op pagina  Boten Te Koop zullen potentiële kopers eerst uw boot zien en wordt de kans op een snelle verkoop vele malen groter. Indien er meerdere acties gelijktijdig actief zijn wordt gewisseld bij herladen van de pagina.

Hoe doe ik dit?

Bij plaatsing van een nieuwe bootadvertentie kunt U dit op de laatste pagina van de aanmelding aankruisen. Heeft U al een bootadvertentie op de website, dan kunt U ieder moment de actie Boot van de Maand opstarten. Klik op inloggen, daarna op "mijn advertenties" en vervolgens op "bewerken". Onderaan iedere pagina kiest U opslaan en verder en op de laatste pagina kunt U het betreffende hokje aankruisen.

Bij verlenging van de advertentieperiode met een half jaar wordt uw boot tevens als BOOT VAN DE MAAND op de homepage en de hitlijst Boten Te Koop geplaatst.

Wat zijn de kosten?

De kosten voor de actie Boot van de Maand bedragen  10 euro voor één maand (U kunt deze actie iedere maand herhalen).

Hoe betaal ik?

Deze informatie ontvangt U bij de bevestigingsmail.

NB: De Boot van de Maand actie wordt pas actief nadat wij uw betaling hebben ontvangen. Plaats hier nu uw bootadvertentie als Boot van de Maand

Laatst toegevoegd