Uw boot verkopen

Zelf uw boot verkopen is in 4 stappen geregeld.

Heeft U besloten om uw motorboot, zeilboot of sloep zelf te verkopen? Op de WatersportBank is uw bootadvertentie in vier stappen geplaatst .

Om meer potentiële kopers te trekken kunt U uw bootadvertentie als  BOOT VAN DE MAAND op de homepage en op de pagina BOTEN TE KOOP plaatsen.

Klik hier om uw bootadvertentie direct te plaatsen.

Watersportbank logo Boten en watersportnieuwsTips voor boot verkopen: Presentatie is alles, en je boot moet goed gefotografeerd zijn! Varend op open water is het beste en je boot moet van binnen volledig opgeruimd zijn. Heb je een een boot die moeilijk verkoopbaar is, of wil je extra aandacht voor je boot, kies dan ook voor een BOOT VAN DE MAAND actie, dit scoort extra potentiële kopers voor je boot.
Zorg voor een goede algemene beschrijving. Dit is goed als informatie voor de koper en belangrijk om met Google gevonden te worden.

Boot verkopen : Stap 1. Account registreren

Als eerste dient U een Account aan te maken waarin uw gebruikersnaam, wachtwoord en NAW gegevens worden geregistreerd. De NAW gegevens worden bij uw advertentie geplaatst zodat een potentiële koper rechtstreeks met U in contact kan komen. "Een telefoonnummer of een website adres kunt U eventueel in de advertentieomschrijving opnemen".

Let op:  E-mailadres mag géén gebruikersnaam zijn!

Na registratie ontvangt U een e-mail met een link waarop U klikt om hiermee te bevestigen dat U een account heeft aangemaakt. Daarna kunt U vervolgen met stap 2.

Klik hier voor een Account registratie.

Boot verkopen: STAP 2. Inloggen

Inloggen doet U met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Nadat U bent ingelogd kunt U uw boot aanmelden, met uitgebreide specificaties en 5 foto's. Zodra uw boot is verkocht kunt U een koopcontract printen inclusief alle bootgegevens en die van koper en verkoper. Geef hier gelijk ook aan dat uw boot is verkocht.

Boot verkopen: STAP 3. Boot aanmelden

Zodra U bent ingelogd kunt U gelijk een nieuwe bootadvertentie plaatsen. Nadat U uw bootgegevens op iedere pagina heeft ingevuld en opgeslagen en de foto's heeft geplaatst, is uw boot aangemeld. Indien U uw bootadvertentie als BOOT VAN DE MAAND wilt laten opnemen, kunt U dat op de laatste pagina van de aanmelding  aangeven. ZIEN DOET VERKOPEN. 

Boot verkopen: STAP 4. Uw Bootadvertentie op Internet geplaatst

Nadat U de boot-aanmelding heeft bevestigd, zulle wij de advertentie plaatsen.

Vragen?  U kunt iedere dag 12/7 contact met ons opnemen via e-mail of contact formulier. Telefonisch zijn wij bereikbaar op mob: 0629021079

Laatst toegevoegd