Jachtmakelaars

Uw boot-occasions t/m september 2016 GRATIS op de WatersportBank !

4 Goede redenen om uw bootaanbod op de Watersportbank te plaatsen.

Bootadvertenties plaatsen voor jachtmakelaars Uw eigen website staat bij ons centraal! Potentiële kopers worden doorgelinkt naar de bootadvertentie op uw eigen website en kunnen hier alle informatie van een gebruikte boot bekijken. Hiermee is de WatersportBank een verlengstuk van uw eigen website geworden.

1. Eigen makelaarspagina

Adverterende jachtmakelaars krijgen op de WatersportBank extra de ruimte met een eigen makelaarspagina om uw bedrijfsprofiel te beschrijven, met o.a een link naar de hitlijst tweedehands boten en klik naar een dynamische routekaart. (voorbeeld: Jachtmakelaardij De Valk jachtmakelaardij Loosdrecht)

2. Routebeschrijving jachtmakelaars

Op de pagina "jachtmakelaars" vindt U bij iedere afzonderlijke jachtmakelaar een link met routebeschrijving naar het makelaars-adres.

3. Gratis Advertorials

In het watersportnieuws kunnen gratis advertorials (tekstadvertenties) worden geplaatst. Ook geldt dit voor uw persberichten of andere mededelingen om uw bedrijf in de publiciteit te brengen.

4 Lage tarieven

Het advertentietarief voor Jachtmakelaars wordt bepaald door het aantal gebruikte boten welke op de WatersportBank worden geplaatst. Dit aantal bootocassions wordt jaarlijks vastgesteld op de startdatum of de verlengingsdatum van uw account.

Nb: Jaarlijks bezoeken meer dan 200.000 watersporters de Watersportbank met 1 mln pageviews.

Bootadvertentie tarieven voor jachtmakelaars en watersportbedrijven

Alle bootadvertenties worden iedere ochtend om 4 uur automatisch gesynchroniseerd tussen de website van de Jachtmakelaar en de WatersportBank.

Watersportbedrijven

Watersportbedrijven met een gering aantal boten kunnen een bedrijfsaccount openen. Hiervoor geldt een tarief  75 euro per jaar excl BTW. Uw tweedehands boten aanbod wordt dan niet automatisch geplaatst. De werkwijze is hierbij hetzelfde als geldt voor particuliere adverteerders, met dit verschil dat het aantal boten waarmee kan worden geadverteerd onbeperkt is en daaraan geen extra kosten zijn verbonden.

Bij het registreren van een account kunt U aankruisen Zakelijk. Daarna kunt U extra bedrijfsgegevens toevoegen inclusief een bedrijfslogo. U ontvangt een bevestigingsmail en na activering van uw account kunt U onbeperkt bootadvertenties plaatsen.

Contact.
Wilt U meer weten neem dan contact op via het contactformulier, e-mail of bel mij direct op mijn mobiel: 0031-629021079. Wij zijn 12/7 dagen per week bereikbaar.

Laatst toegevoegd